Wieści z zagranicy
W Hasselandzie strajkują, bo nic tam się nie dzieje:
http://forum.hasseland.eu/index.php/topi...l#msg69005
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
(10.06.2017, 20:04:58)Maciej Kamiński napisał(a): Przecież ja mam macki sięgające każdego szczebla władzy, Sasza powtarzała to tyle razy, ma pewnie nawet dowody, zgromadzone przez niezależnych ekspertów, tylko ich nie zobaczymy, bo nie jesteśmy tego godni.
Nie są głupi, chcą żyć, bo konflikcie z Policją nawet w Sarmacji nie będą mieli czego szukać.
Obywatelka Najjaśniejszej Republiki Garapeńskiej i Królestwa Dreamlandu 
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej 

Odpowiedz
W przeszłości jakoś się nie bali, a wtedy te macki były masywniejsze i wyposażone w kolce.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Nie warto komentować, ale interesuje mnie co wy bierzecie...
Odpowiedz
(10.06.2017, 22:25:31)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Nie warto komentować, ale interesuje mnie co wy bierzecie...

Sok z gumijagód.
Obywatelka Najjaśniejszej Republiki Garapeńskiej i Królestwa Dreamlandu 
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej 

Odpowiedz
Czasami biorę sobie parę żelków z szafy w pokoju.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Wenedia ma już 3 stałych mieszkańców i Konstytucję. Smile
[Obrazek: XKCp683.png]
Odpowiedz
I pewnie dla wszystkich Wenedia to nie jedyna ojczyzna.

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Nie, tylko Tymoteusz von Hohenzollern jest imigrantem.
Odpowiedz
(11.06.2017, 14:21:41)Piotr Novitius napisał(a): Wenedia ma już 3 stałych mieszkańców i Konstytucję. Smile

To już więcej niż część mikronacji! Smile Gratuluję odwagi i życzę powodzenia w budowie nowego, silnego i trwałego państwa. W przyszłości chętnie odwiedzę Wasze ziemię, żeby lepiej poznać te nieznane mi, ale zapewne niezwykle ciekawe krainy.
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Odpowiedz
Dziękuję za miłe słowa i zapraszam Smile
Odpowiedz
Linus

Arcybiskup Wolnogradu
Patriarcha Kościoła Ekumenicznego

Sylwetka

[Obrazek: 2FwJU.png]
Odpowiedz
Jeżeli ktoś jeszcze ma wątpliwości co do tożsamości pewnych osób, to polecam niniejszą dyskusję: http://kugaria.cba.pl/forum/t/co-rok-201...post-17085
Odpowiedz
(10.06.2017, 15:20:40)RCA napisał(a):
(10.06.2017, 14:53:49)Daniel von Witt napisał(a): Nie jestem celebrytą i nie bawię się w mikronacjach dla czyjeś sympatii, więc pudło Wink
Ależ jesteś drogi Panie Premierze, jesteś. Jesteś też trochę atencyjną panną, która wrzuca pierda tu, pierda tam, i patrzy jaką owe pierdy wywołają reakcję. Im większą (w ilości) tym bardziej ego atencyjnej panny ukontentowane. To jest jeden ze sposobów budowania aktywności na forum KD, tolerowany i w ogóle. Przecież o tak wiele lepszy od gry zorganizowanej przez Księcia Sarmacji, prawda? Różnica klas, różnica kultur i różnica w szacunku, jakim obdarza się otoczenie, pokazuje jedno... celebryta, atencyjna panna von Witt nijak umywa się do JKM Tomasza Ivo Hugona, czy każdej innej postaci, która ma na swych barkach odpowiedzialność za państwo czy społeczeństwo. Czas, Panie Premierze, spaść z własnego piedestału, i spokornieć. Polecam, to pomaga. Mi pomogło.
To jest jeden wielki Pański pierd Big Grin Bo nie wiem po co nagle to porównanie do Księcia, skoro się z nim nie porównuję i nie chodzi mi o jakieś wyścigi na szczyt. No ale Pan w moją stronę lubi pierdzieć. Taka Pańska kultura, znana tu i ówdzie.

(-) Daniel von Witt
Odpowiedz
(14.06.2017, 14:57:26)Maciej Kamiński napisał(a): Jeżeli ktoś jeszcze ma wątpliwości co do tożsamości pewnych osób, to polecam niniejszą dyskusję: http://kugaria.cba.pl/forum/t/co-rok-201...post-17085

Że niby Altani to Aleksandra? Równie dobrze może to być ktoś kto chce się pod nią podszywać. A co z resztą?
A kim jest ten Anonymous, który zaczął dyskusje?
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Odpowiedz
Są ludzie, których stylu nie można podrobić. Poza tym, nie widziałem ani jednej osoby, która by otwarcie i głośno ją popierała, od dobrych trzech miesięcy.
Ten anonimowy to ktoś z obecnie wykasowanym kontem.
Odpowiedz
http://kugaria.cba.pl/forum/t/nordatyzm-...post-17176

Cytat:Wpadłam na pomysł budowy nowej ideologii politycznej, która zakładałaby podbój Nordaty przez Brodrię Południową (jedyną prawowitą i najwspanialszą Brodrię, a nie gnojstwo z północy) i Chanat Kugarski pod moim przywództwem. W ten oto sposób powstałaby najsilniejsza koalicja na świecie, która kontrolowałaby wszystkie ziemie od Bialenii (durnej Bialenii, bo zerwała układ z imperium Aleksandry) po wschodnie krańce Nordaty! Byłaby to superpotęga z miliardem ludzi w obu krajach łącznie!

Cytat:durnej Bialenii, bo zerwała układ z imperium Aleksandry

Cytat:durnej Bialenii

Cytat:durnej

D U R N E J

https://www.youtube.com/watch?v=4iKLtfoP-wk

Odpowiedz
Nie będę nawet komentować.. . Sądzę, że ktoś z was jest tą Altani i celowo upodobania się do mnie. Podejrzewam Ametysta lub Iwana.
Odpowiedz
Brzmi prawie jak TVP Info.
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]
Odpowiedz
Lecz się chora kobieto!
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

[Obrazek: iwamini.png?w=960]