Wieści z zagranicy
(25.08.2017, 21:29:56)Ahmed Husain napisał(a): Nie ma to jak pisanie post pod postem w minutowych odstępach  ;D ;D ;D ;D ;D
http://slawonia.cba.pl/viewtopic.php?f=3...7fdb#p2448

Cieszę się, że śledzi Pan uważnie forum Slawonii.

Szkoda że nie przekłada się to na Pańską aktywność jako ambasadora.
/-/
Ludwik Tomović
Prezydent Federacji Slawonii

Odpowiedz
(28.08.2017, 20:08:02)Ludwik Tomović napisał(a): Szkoda że nie przekłada się to na Pańską aktywność jako ambasadora.

No mógłby coś tam pisać o wydarzeniach Bialenii.
Ale ambasador nie jest osobą, która będzie nabijać państwom trzecim aktywność. Big Grin
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Ale jest za to osobą, która powinna informować o kraju z którego jest "wysłana".
/-/
Ludwik Tomović
Prezydent Federacji Slawonii

Odpowiedz
To idźcie do niego to Wam opowie wszystko dokładnie.
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]
Odpowiedz
Oh, koledzy wybaczcie, że się wtrącę... ale widząc wymianę zdań nie sposób nie powiedzieć... kultura polityki zagranicznej i sama polityka zagraniczna w mikro upadła całkiem na dno.
Pozdrawiam,
Robert Fryderyk
Książę Sarmacji, Król Hasselandu i Sclavinii, etc. etc.
Odpowiedz
(28.08.2017, 21:49:48)Ludwik Tomović napisał(a): Ale jest za to osobą, która powinna informować o kraju z którego jest "wysłana".

Od tego macie swojego ambasadora  ;D
/-/ Książę Thomas von Lisendorff
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,
[Obrazek: 75_25_01_16_8_38_15.png]

właściciel 87 folwarków 
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej 
Odpowiedz
(29.08.2017, 07:50:40)RCA napisał(a): Oh, koledzy wybaczcie, że się wtrącę... ale widząc wymianę zdań nie sposób nie powiedzieć... kultura polityki zagranicznej i sama polityka zagraniczna w mikro upadła całkiem na dno.

Zgadzam się, mój dwukrotny wybór na Konduktora Bialenii jest tego żywym przykładem.
Odpowiedz
W Dreamlandzie Robert Janusz von Thorn przekonuje o... braku totalitaryzmu w Sarmacji.
Frederick Martin Hufflepuff
polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, Wicemarszałek Parlamentu RB, redaktor naczelny gazety "wBialenii", dyrektor Bialeńskiego Ośrodka Badania Opinii Publicznej, Delegat Główny Bialenii przy MUP, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider i Wicelider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na stanowisko prezydenta Republiki Bialeńskiej
Więcej tutaj
Odpowiedz
(01.09.2017, 14:21:38)Frederick Hufflepuff napisał(a): W Dreamlandzie Robert Janusz von Thorn przekonuje o... braku totalitaryzmu w Sarmacji.

A według pana Posła jest w Sarmacji totalitaryzm? Chętnie i z Panem o tym porozmawiam.
Pozdrawiam,
Robert Fryderyk
Odpowiedz
Panie Kanclerzu, przeczytawszy Pańską argumentację, do której link zamieściłem, utwierdziłem się tylko w przekonaniu, że w Księstwie Sarmacji nie ma systemu totalitarnego, nie mniej chciałem zwrócić uwagę opinii publicznej na tę ciekawą debatę w Dreamlandzie.
Frederick Martin Hufflepuff
polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, Wicemarszałek Parlamentu RB, redaktor naczelny gazety "wBialenii", dyrektor Bialeńskiego Ośrodka Badania Opinii Publicznej, Delegat Główny Bialenii przy MUP, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider i Wicelider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na stanowisko prezydenta Republiki Bialeńskiej
Więcej tutaj
Odpowiedz
(01.09.2017, 17:07:28)Frederick Hufflepuff napisał(a): Panie Kanclerzu, przeczytawszy Pańską argumentację, do której link zamieściłem, utwierdziłem się tylko w przekonaniu, że w Księstwie Sarmacji nie ma systemu totalitarnego, nie mniej chciałem zwrócić uwagę opinii publicznej na tę ciekawą debatę w Dreamlandzie.

Dziękuję. Spieszę też z informacją, że od marca nie jestem już Kanclerzem Smile
Pozdrawiam,
Robert Fryderyk
Odpowiedz
(01.09.2017, 17:33:44)RCA napisał(a): Dziękuję. Spieszę też z informacją, że od marca nie jestem już Kanclerzem Smile

Ale przecież można tak tytułować grzecznościowo byłych Kanclerzy, czyż nie? Smile
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Odpowiedz
(01.09.2017, 17:33:44)RCA napisał(a):
(01.09.2017, 17:07:28)Frederick Hufflepuff napisał(a): Panie Kanclerzu, przeczytawszy Pańską argumentację, do której link zamieściłem, utwierdziłem się tylko w przekonaniu, że w Księstwie Sarmacji nie ma systemu totalitarnego, nie mniej chciałem zwrócić uwagę opinii publicznej na tę ciekawą debatę w Dreamlandzie.

Dziękuję. Spieszę też z informacją, że od marca nie jestem już jeszcze Kanclerzem Smile
Poprawione.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
[Obrazek: ranking-08-20171.png]

Skąd taki boom w Suderlandzie?
Ktoś wie? Big Grin

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Spamują. I w poprzednim m-cu, i w tym. Ogólnie yoyonacja.
Pozdrawiam,
Robert Fryderyk
Odpowiedz
"Spamują", czyli znaczy, że nic merytorycznego się tam nie dzieje?

Odpowiedz
Dziać się dzieje. Ale jeśli stosunek konkretów do spamu wynosi 1:9 to jednak trudno powiedzieć, że to poważny kraj Smile
Pozdrawiam,
Robert Fryderyk
Odpowiedz
http://dreamland.net.pl/forum/viewtopic....414&t=8048

W Dreamlandzie jest dyskusja o mikronacjach zakładanych na Facebooku.
Pamięta ktoś jeszcze Sqavię?

Odpowiedz
Squavia była bardzo fajna pod względem informatycznym. Szkoda, że nikogo stamtąd nie udało się do nas zwerbować.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
ZSKHiW od strony technicznej aktualnie funkcjonuje tylko u Cukierberga. Patrząc na stan liczebny aktywu ludowoszlacheckiego wydaje się, że tak jest nawet lepiej.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości