Nie lękajcie się!
W skrzynkach na listy w całym kraju Bialeńczycy mogli dziś znaleźć foldery, w których zamieszczono list od Konduktora. Rozdawano je również na wolnogradzkiej patelni, bengazijskiej bagateli i w innych miastach kraju.

Cytat:
[Obrazek: Richard-III-5.jpg]

SŁOWO ZACHĘTY OD PREZYDENTA REPUBLIKI BIALEŃSKIEJ
PRZYWÓDCY SPAF PROFESORA AMETYSTA FARADOBUSA

Towarzysze,

jako Konduktora, będącego niezależnym i ponadpartyjnym autorytetem, martwi mnie i dołuje słaby rozwój życia partyjnego w naszym państwem. Mam wrażenie, że kiedyś to było i partie były jak tysiąc kwiatów, które zakwitały po to, aby rywalizować mogły ze sobą różne szkoły myślenia.

Teraz tak nie ma i trzeba to zmienić w imię pluralizmu i rebialenizacji sceny politycznej, całej przestrzeni publicznej.Symbolem miłości pełnego przyjacielstwa łączącego mnie z Suwerenem jest moja partia - Socjalistyczna Prawica Ametysta Faradobusa (czyli mnie). Niestety od początku jej działalności widzę, że wielu ludzi lęka się do niej przystąpić i bardzo mnie to martwi. W związku z tym musicie zrozumieć, że SPAF nie jest obciachem, a realną siłą mogącą pobudzić nasze życie polityczne. Nie lękajcie się i wstępujcie w jej szeregi!

Zapraszam i polecam,

[Obrazek: ?url=spolecznosc.bialenia.org.pl%2Fgalle..._00_56.png]

[Obrazek: 79_11_09_17_8_50_30.png]
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]
Odpowiedz
Prawica Pana wzniesiona wysoko, prawica Pana moc okazała!
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Mość,
Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep 
Prymas Bialeński, Cysorz Kościelny,
Pan na włościach rotryjskich w Bialenii
[Obrazek: 2w3GR.png]

Odpowiedz
Prawica wzniesiona wysoko,
Jak pan leży głęboko,
Jak pan leży głęboko,
Tak prawica wznosi się wysoko.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Niech żyje nasz Konduktor Ametyst Faradobus!
Пётр Иванович Петров
Pułkownik Carskich Sił Zbrojnych
Odpowiedz
Możemy rozdawać nowo przyjętym znaczki pamiątkowe.

@Edit: Ewentualnie mogę każdemu rozdawać "uścisk dłoni prezesa". W końcu jestem Sekretarzem Generalnym.
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

[Obrazek: iwamini.png?w=960]
Odpowiedz
Nasza akcja przynosi efekt i szeregi tych, którzy się nie lękają znacznie się poszerzyły. W związku z tym uznałem, że trzeba kontynuować akcję. W różnych częściach kraju rozstawimy specjalne punkty, w których rozdawana będzie specjalna kiełbasa "Wyborcza" oraz "Wyborcza Sojowa" dla każdego, kto dołączy w szeregi SPAF.

[Obrazek: Kie%C5%82basajk.jpg]
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: