Oświadczenie
Niniejszym oświadczam, że nie wystartuję w najbliższych wyborach parlamentarnych z listy Ludowej Akcji Narodowej.
Wobec tego debata wyborcza stała się przedmiotowa i sensowna, mój głos wciąż nie jest przypisany do żadnej z partii.
Zdecydowałem się nie startować z tej listy wobec bezsensu kampanii wyborczej w przypadku mojej obecności na tej liście, a także z powodu monarchizacji partii, co jest sprzeczne z początkowymi założeniami oraz moimi poglądami.
Oświadczenie to NIE zakłada wycofania się z życia publicznego. Zdaję sobie sprawę z tego, że mogę zostać Prezydentem pomimo tego z powodu, że posiadam dużo czasu, pomysłów, a także trzyletnie doświadczenie z wielu funkcji w wielu mikronacjach.

Z poważaniem,
N.N
Odpowiedz
To wielka strata dla Ludowej Akcji Narodowej. Myślę, że nasze drogi kiedyś znów się zejdą... Ludowa Akcja Narodowa nigdy nie była partią burżuazyjną, My jako partia musimy dbać o przeciętnych obywateli Republiki Bialeńskiej przede wszystkim.
Nie daję gwarancji na ciągłą aktywność, ponad to, na ile mam siłę.

(-) Jan Kaniewski
Odpowiedz
Monarchizm stoi w sprzeczności z moimi ideami. Tym bardziej tytuły dziedziczne.
N.N
Odpowiedz
Ludowa Akcja Narodowa nie ma tego na sztandarach. To nie punkty naszego programu, Panie prezydencie. Dlatego też nie do końca rozumiem Pańską rezygnację.
Nie daję gwarancji na ciągłą aktywność, ponad to, na ile mam siłę.

(-) Jan Kaniewski
Odpowiedz
Tym gorzej, jeśli postuluje coś czego nie ma na sztandarach. Ją decyzji nie zmienię przed tymi wyborami, w przyszłości zobaczymy.
N.N
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: