Wnioski o włączenie do Kościoła
[official2]
[Obrazek: 2Fx2r.png]

Wniosek o włączenie do Kościoła Ekumenicznego

Ja, (imię i nazwisko),
proszę o włączenie mnie do społeczności archidiecezji wolnogradzkiej Kościoła Ekumenicznego. Zaświadczam, iż w chwili składania wniosku nie jestem wyznawcą żadnej innej v-religii. Deklaruję przy tym, iż akceptuję treść Aktu Węgielnego oraz postanowienia archidiecezjalnych i centralnych władz Kościoła.

Podpis i data:
[/official2]

x. bkl. net. Aurelio de Medici y Zep
Kanclerz Carstwa Brodryjskiego

Odpowiedz
Ja, Hewret von Thorn,
proszę o włączenie mnie do społeczności Archidiecezji Wolnogradzkiej Kościoła Ekumenicznego. Zaświadczam, iż w chwili składania wniosku nie jestem wyznawcą żadnej innej v-religii. Deklaruję przy tym, iż akceptuję treść Aktu Węgielnego oraz postanowienia diecezjalnych i centralnych władz Kościoła.

Podpis i data: /-/ HvT, 28 aprila 5 roku istnienia Republiki
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Oczywiście akceptuję wniosek. Akt Węgielny się nieco zmieni, ale jego zarys będzie jak dawniej.
Linus

Arcybiskup Wolnogradu
Patriarcha Kościoła Ekumenicznego

Sylwetka

[Obrazek: 2FwJU.png]
Odpowiedz
Ja, Andrzej Swarzewski
proszę o włączenie mnie do społeczności Diecezji Wolnogradzkiej Kościoła Ekumenicznego. Zaświadczam, iż w chwili składania wniosku nie jestem wyznawcą żadnej innej v-religii. Deklaruję przy tym, iż akceptuję treść Aktu Węgielnego oraz postanowienia diecezjalnych i centralnych władz Kościoła.
Andrzej Swarzewski, 28.04.17
N.N
Odpowiedz
Bardzo się cieszę Andrzeju, zostałeś wpisany na listę.
Linus

Arcybiskup Wolnogradu
Patriarcha Kościoła Ekumenicznego

Sylwetka

[Obrazek: 2FwJU.png]
Odpowiedz
Bardzo dziękuję, księże arcybiskupie.
N.N
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: