Mistrzostwa Bialenii w Skokach Narciarskich
Cytat:No i poskakałem...

Jakie wrażenia? Otóż, święty Izydor mnie nie lubi, mimo że mówię o nim chyba najczęściej w polskim Internecie. Moje wiejskie połączenie osiągnęło tak kosmiczną prędkość, że aż musiałem w kluczowych momentach (np. wyskoku) wyłączać nagrywanie - a i tak niewiele to pomogło, bo brak kontroli na kilka sekund potrzebnych na uruchomienia nagrywania równał się szybkiemu spotkaniu z ośnieżoną glebą... Przez chwilę myślałem, czy nie umieścić kilkusekundowego filmu zawierającego jedynie wyniki, ale uznałem, że byłoby to nieuczciwe.

Ponieważ nie mam co śnić o umieszczenie tego filmu w załączniku kiedykolwiek, wrzuciłem go na mojego chomika:
http://chomikuj.pl/Hmmm.Hop

Nietrudno go znaleźć, to jedyny plik tam. W razie jakichkolwiek problemów z odtworzeniem, proszę mnie poinformować, a spróbuję umieścić nagranie jeszcze raz, albo dam je w innym miejscu.

Swoją drogą dziwne, że nagrody pieniężne, tfu, wymienne, nikogo nie przyciągnęły. Pół godziny przed końcem terminu i tylko Ty Andrzeju masz cokolwiek (w momencie kliknięcia "Wyślij" pojawię się jeszcze ja - ale nie sądzę, żebym był jakąkolwiek konkurencją).

To nie kwestia środków wymiany tylko braku czasu i owych problemów "łączowych"
Nie daję gwarancji na ciągłą aktywność, ponad to, na ile mam siłę.

(-) Jan Kaniewski
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości