Turniej warcabowy
Cytat:Dałem sobie spokój, bo jak widać, odzew nikły. Jeżeli organizowałbym w przyszłości jeszcze coś takiego, to na pewno będą wpisowe.
A czego się spodziewałeś o tej porze roku? Na wszystkich forach (realowych) też jest kompletny zastój, 1/5 normalnej ilości postów, albo i mniej. Z takimi inicjatywami to ja bym się po prostu wstrzymał do września-października - teraz to się można tylko niepotrzebnie rozczarować, bo siedzenie przy kompie po prostu przegrywa z imprezami w plenerze, z wyjazdami urlopowymi czy weekendami nad wodą itd. Nawet w powszedni dzień komputer przegrywa z zimnym piwem w jakiejś ładnie położonej lub klimatyzowanej knajpce. Gdyby nie nudna i nieabsorbująca praca (konieczność zabijania czasu) to też pewnie by na fora nie zaglądał zanadto... to i się innym nie dziwię.

Kilka lat dość intensywnie działałem na Forum Miłośników Symulatorów Lotniczych - tam też zorganizowanie większych wspólnych "lotów" czy jakieś "powietrznej wojenki" latem z zasady było skazane na niepowodzenie.  Taka już jest prawidłowość - komputer przyciąga znacznie bardziej gdy aura czy pora roku nie dopisuje...
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Turniej warcabowy - przez Kristian Arped - 07.06.2014, 19:59:03

Użytkownicy przeglądający ten wątek: