17.07.2014, 17:50:14
Cytat:Masz tutaj program gospodarczy.Kupa populistycznych sloganów narodowców - nic konkretnego, a do tego połowa to kompletne brednie. Jak napisałem albo do kabaretu, albo na jakieś rozróby bo to chyba są ci "specjaliści" zadym na 11 listopada. Gratuluję wyboru - program partii na jedną stronę, jakieś jaja...
Ty to coś traktujesz naprawdę poważnie?
hock:
hock:
hock: Ale żeby nie było przejrzałem listę kandydatów w moim mieście (oczywiście nieaktualna bo zdaje się dotyczy wyborów, które już były - czyli nawet nie mają aktualnej strony): nauczyciele historii i nauk humanistycznych, no ale na ostatnim miejscu jakiś belfer z kierunków technicznych (tyle, że z Poznania), technik ochrony środowiska, ubaw - jacyś studenci oraz enigmatyczni "przedsiębiorcy" (co może oznaczać dokładnie wszystko - od fabryki po stragan z marchewką) i to jeszcze z miejscowości oddalonych o 200-300km od miejsca gdzie kandydowali. Uśmiałem się jak fretka... jakbyśmy się kiedy spotkali w realu to piwo stawiam, bo dawno tak się "programu" partyjnego nie uśmiałem.
A to jest "fajne" czyli Militaryzacja narodu - normalnie "daj małpie dynamit"... :lol: :lol::lol:
Można partie popierać czy nie popierać, można je lubić lub nie lubić, ale minimum powagi trzeba zachować - ale to to jakiś żart jest. Zabawa w wirtualne państwa bywa czasem poważniejsza niż ten cały RN. :lol: :lol::lol:
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.