Ankieta: Jaką partię polityczną popierasz?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Prawo i Sprawiedliwość
0%
0 0%
Platforma Obywatelstwa
0%
0 0%
Kongres Nowej Prawicy
28.57%
4 28.57%
Sojusz Lewicy Demokratycznej
42.86%
6 42.86%
Polskie Stronnictwo Ludowe
14.29%
2 14.29%
Twój Ruch
0%
0 0%
Sprawiedliwa Polska (Solidarna Polska+ Polska Razem)
0%
0 0%
Ruch Narodowy
0%
0 0%
Inna
14.29%
2 14.29%
Razem 14 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Sondaż poparcia
Cytat:
Cytat:bo to chyba są ci "specjaliści" zadym na 11 listopada
Byłeś chociaż raz na marszu 11 listopada?
Efekty mi wystarczą...

Cytat:Jest to partia młodych ludzi stworzona przez Młodzież Wszechpolską oraz ONR.
Czyli już gorzej być nie może...

Cytat:Wystarczy spojrzeć na USA, gdzie broń jest legalna. :wink: :wink::wink: Tam złodziej do domu nie wejdzie, bo boi się, że zostanie odstrzelony.
Jak widzę Twoja wiedza o USA jest porażająca... za dużo filmów (rodem z Hollywood). Jak ta partia ma taką wiedzę o wszystkim (jak o broni w USA) to nie wróżę sukcesów - chociaż, społeczeństwo idiocieje coraz bardziej to może kiedyś.

Cytat:Zresztą skoro popierasz SLD, to szkoda czasu na dłuższy wywód. :mrgreen: :mrgreen::mrgreen:
Nie stwierdziłem, że popieram - stwierdziłem, że może oddam im głos, bo nie mam na kogo. Nie popieram żadnej istniejącej "na rynku" partii (żadna nawet w 50% nie pasuje do moich poglądów - czyli antyklerykał, z bardzo liberalnym podejściem do spraw gospodarczych i przeciwnik rozpasanego socjalu oraz różnych "polityk historycznych" i tym podobnych bredni - zwolennik państwa, które jak najmniej się miesza do mojego żywota, ale jak już musi to z sensem), ale jakoś trzeba głos oddać jak nie "za" to chociaż "przeciwko" czyli na zasadzie mniejszego zła (czasem nawet z obrzydzeniem). Decyzji kto będzie tym "najmniejszym złem" to jak napisałem jeszcze nie podjąłem.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Sondaż poparcia - przez AndrzejSwarzewski - 17.07.2014, 15:30:46

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości