17.07.2014, 18:12:34
Cytat:Efekty mi wystarczą...Cytat:bo to chyba są ci "specjaliści" zadym na 11 listopadaByłeś chociaż raz na marszu 11 listopada?
Cytat:Jest to partia młodych ludzi stworzona przez Młodzież Wszechpolską oraz ONR.Czyli już gorzej być nie może...
Cytat:Wystarczy spojrzeć na USA, gdzie broń jest legalna. :wink: :wink::wink: Tam złodziej do domu nie wejdzie, bo boi się, że zostanie odstrzelony.Jak widzę Twoja wiedza o USA jest porażająca... za dużo filmów (rodem z Hollywood). Jak ta partia ma taką wiedzę o wszystkim (jak o broni w USA) to nie wróżę sukcesów - chociaż, społeczeństwo idiocieje coraz bardziej to może kiedyś.
Cytat:Zresztą skoro popierasz SLD, to szkoda czasu na dłuższy wywód. :mrgreen: :mrgreen::mrgreen:Nie stwierdziłem, że popieram - stwierdziłem, że może oddam im głos, bo nie mam na kogo. Nie popieram żadnej istniejącej "na rynku" partii (żadna nawet w 50% nie pasuje do moich poglądów - czyli antyklerykał, z bardzo liberalnym podejściem do spraw gospodarczych i przeciwnik rozpasanego socjalu oraz różnych "polityk historycznych" i tym podobnych bredni - zwolennik państwa, które jak najmniej się miesza do mojego żywota, ale jak już musi to z sensem), ale jakoś trzeba głos oddać jak nie "za" to chociaż "przeciwko" czyli na zasadzie mniejszego zła (czasem nawet z obrzydzeniem). Decyzji kto będzie tym "najmniejszym złem" to jak napisałem jeszcze nie podjąłem.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.