20.07.2014, 19:17:01
(20.07.2014, 17:48:55)Maciej Kamiński link napisał(a): A po to, że jestem chorym biurokratą agitującym wszystkimi kończynami za państwem prawa.No to należy uznać, albo że "Szpital Psychiatryczny" nie jest elementem państwa, albo po prostu - że wariaci są ubezwłasnowolnieni i nie korzystają w pełni z praw publicznych.

(20.07.2014, 17:48:55)Maciej Kamiński link napisał(a): I postów na temat nie będę kasować, co najwyżej mogę wszystkie "uprzejmości" ocenzurować - ale wtedy nie będzie podstawy do zrobienia czegokolwiek CvSzowi.Jak wyżej - słuszność, ale to normalnych działów forum i elementów państwa. Moim zdaniem jeżeli ten dział ma istnieć - to albo w formie widocznej tylko dla obywateli (jako "wentyl bezpieczeństwa"), albo dostępny powszechnie, ale w tym momencie "wyjęty spod prawa".
Czyli nie stosujemy tutaj zasad jak w RB - z wolnością słowa, z demokracją itd. Tutaj prawem jest zdanie moderatora - posty obraźliwe lecą w niebyt, a użytkownicy nie będący obywatelami RB wylatują bez żadnych rozpraw, uzasadnień itd. Inaczej będzie to trollowisko dla różnych kręcących się po sieci oszołomów .. jak widać na załączonym przykładzie.
Nie wiem jak wy, ale ja się nie godzę by jakieś internetowe trolle czy inne "dzieci neostrady" robiły tutaj "oborę" - nie tędy droga....
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.