22.07.2014, 11:47:33
Cytat:Jak to mówią podobno... Mnie zastanowiło coś innego - przeszedł przez strefę wojskowej radiolokacji w wyłączonym transponderem i bez łączności radiowej- nasza lotnictwo do zbyt zaawansowanych nie należy, ale u nas by zaliczył w takim przypadku "bliskie spotkanie III stopnia" z parą dyżurną.Wdg. mnie nie jest możliwe, aby w dzisiejszych czasach bez śladu zniknął samolot.
Cytat:Ja tam idę o zakład, że to zwykły, prozaiczny błąd identyfikacji... zdarza się ich wiele w tej branży na co dzień, tyle że tylko w strefach walk mają one czasem swoje tragiczne następstwa.Pożyjemy zobaczymy. Nadal wątpię, aby separatyści na ślepo strzelali. Tym bardziej Poroszenko mówi, że wszystkie ukraińskie samoloty były tego dnia uziemione...a kilka dni temu zbombardowano Ługańsk i też mówił, że to nie oni, bo wszystkie samoloty były uziemione. Czyli Rosjanie przemalowali swój samolot w barwy ukraińskie i zbombardowali swoich rodaków... ;D Cała ta junta ukraińska się kupy nie trzyma.
A co do artykułu w xportal, to spróbujcie wejść na jego profil na twitterze, wyskoczy wam "błąd wewnętrzny serwera". A to zdecydowania potwierdza, że coś jest na rzeczy.
![[Obrazek: 2ecd9ip.jpg]](http://i65.tinypic.com/2ecd9ip.jpg)
/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin