Zawiadomienie o możliwości popełnieniu przestępstwa - Władimir Grutin
Jak ja mogę to udowodnić? Sam fakt, że różnimy się stylem mówienia i pisania. Po drógie cóż może mieć wspólnego fanatyk Władimira Putina i ekscytujący się aneksją Krymu przez Rosję człowiek, z człowiekiem, który uczynił maleńkie nikomu nie przeszkadzające państwo. No ale skoro już to może zróbmy tak, iż zarejestrujemy się załóżmy o umówionej godzinie ja i Władimir na forum Bialenii i wyślemy w umówionym miejscu jeden post. Chyba z jednego komputera nie mogą pisać 2 osoby. Nie znam się na informatyce, ale i o takowych możliwościach nie słyszałem. Innego sposobu na udowodnienie nie znam. Wysoki Sąd podczas wydawania sprawiedliwego mam nadzieję wyroku w tej sprawie sam wyznaczy sposób udowodnienia inny, jeżeli takowy Wysokiemu Sądowi nie jest na rękę. Ja powiem, że z osoba Władimira Grutina- vel Mariusza K. wirtualnie nie mam nic wspólnego. Od niego dowiedziałem się o mikronacjach i postanowiłem stworzyć własną. Przejżałem micropedię i tym samym sposobem po długich namowach dołączenia do Brodii i nie tworzenia, że tak powiem "konkurencji" Władimirowi i tak zrobiłem swoje. Oddaję się więc osobiście pod sprawiedliwość Wysokiego Sądu  w całej rozciągłości z racji posiadanego tutaj obywatelstwa. No cóż tyle tylko mogę rzec na chwilę obecną. Resztę wyjaśnień pozostawiam Władimirowi Grutinowi. W końcu on jest oskrżony. Ale jeżeli w taki sposób chcecie zniszczyć Koburgię to Wam się to nie uda. Zamiast wpierw załatwić sprawe prywatnie, wyjaśnić co jest na rzeczy- powiem wprost. Może nie moja osoba, bo jeszcze w mikroświecie nie zasłynąłem, ale i sławy nie potrzebuję, ale osoba Władimira Grutna jako szefa obcego rządu została w tym momencie dotkliwie oczerniona. Osobiście po wyjaśnieniu sperawy, jako, że w nią moja osoba została wmieszana- będę domagał się równie publicznych przeprosin tak jak i tego skarżenia. Tyle z mojej uniżonej przed Wysokim Sądem strony. Dziś zgodnie z należytym dla Sądu szacunkiem uniżam się ja, ale wkrótce będę domagał się uniżenia innych.

Pax vobiscum!

(-) Ӣваң Фӗдоров
Вєлӣќӣҋ Ќңяҙь Мросќовсќӣҋ

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości