Zawiadomienie o możliwości popełnieniu przestępstwa - Władimir Grutin
A to Bialenia jest tak zacofana, że nie dotarło tu Wi-Fi i inne tego typu rzeczy... cóż, żenada

Szanowni Państwo!
Szanowny Prezydencie Republiki Bialeńskiej!
Wysoki sądzie!

Niespodziewanie jak grom z jasnego nieba doszły mnie słuchy o kolejnych postawach antybrodryjskości. A jeszcze kilka dni temu rozmawialiśmy z Panem Swarzewskim nt. Przywrócenia Dnia Przyjaźni. Przechodząc jednak do sedna tej sprawy, która wymaga wyjaśnień zapewniam bialeński naród o swej niewinności. Na chłopski robotniczy rozum przystało następująco rozpatrywać tę sprawę: Ja Władimir Grutin, ideolog państwowości brodryjskiej, wzorującej się na relnej Rosji i uosabiający się w wirtualną postać Władimira Putina mógłbym założyć państwo zwane monarchią? Otóż nie! Osobiście nie lubię tego ustroju, gdyż moim zdaniem jest to darmowe żerowanie monarchów na podatnikach. Mowa tu o realnych monarchiach, żeby nie mylić z wirtualnymi. Użyczyłem swojej jednostki centralnej, dalej zwanej komputerem koledze, który zarejestrował się na Waszym forum W łatwy sposób można sprawdzić moją niewinność, gdyż mogę specjalnie dla Was udostępnić IP moje i JW Karola Wilhelma na archiwalnym forum brodryjskim, ponieważ tam JW Grenaldi posiada zarejestrowane konto. Tyle, że dane forum z ostatnich 2 tygodni jeszcze nie są odzyskane ale może to potwierdzić administracja forum Brodrii. Po drugie primo, albo ślepy jestem ja, albo Wy ale ja na wyżej zamieszczonych fotografiach widzę inne numery IP. Nawet założę okulary babci, by się upewnić. Moment..... ….. …. I co widze? To samo! Jestem niezwykle zbulwersowany taką sprawą, gdyż po pierwsze spraw na takim szczeblu nie załatwia się w ten sposób. Oszkalowano w tym momencie dwóch urzędników państwowych z różnych krajów. Jestem sytuacją wstrząśnięty, ale dla waszego (specjalnie napisałem do Wysokiego Sądu małą literą. Dlaczego- wyjaśnię za chwilę)  nienasyconego spokoju godzę się iść na współpracę i zlecenia sądu w celu wyjaśnienia sprawy, bo faktem jest, że jak ktoś patrzy na to z boku może to odebrać niewłaściwie. Przyznam szczerze, że takie traktowanie jak „Pańskim ojcem jest Władimir Grutin” również podlega oszczerstwu, przewidzianemu w Kodeksie Karnym Federacji Brodryjskiej karze. Robił mi Pan test DNA na ojcostwo?!  Ugodzono w moją osobę, jako szefa rządu państwa nie dość że akredytowanego w Bialenii to jeszcze w ogóle samo to... szefa rządu innego państwa. Przyznam szczerze, że nie wiem jak udowodnić niewinność, ale raz jeszcze o niej zapewniam. I niech jutra nie dożyję jako premier Brodrii jeśli to kłamstwo. Aczkolwiek będę składał apelację po orzeczeniu sądu, celem oskarżenia o oszczerstwo oraz urażenie godności osobistej, bo nie kryję tu wzburzenia. Wracając do małej litery odnośnie zwrotu do sądu. A czy Król Niderlandów wie o różnych postaciach Wysokiego Sądu? O tym, że bywał pan Feliksem Woronoffem w Brodrii i to w dodatku karanym za naruszenie porządku państwa i zagrażaniu jego bezpieczeństwu? Tacy ludzie zajmują posadę sędziego? Toż to gorzej niż cyrk! Nie mówię tego teraz do wszystkich, ponieważ naprawdę kilka osób w tym kraju szanuję i uważam za spoko ludzi, ale to tylko świadczy o niewiarygodności Waszego kraju! Próby sterowania obcym państwem, masońskie burżuazyjne idee i „te astańskie żarty” nie przystoją osobom na poziomie. Z dniem dzisiejszym mogę jedynie powiedzieć, że inaczej myślałem o co niektórych tu zamieszkałych osobach. I tak: domagam się wyjaśnienia sprawy w trybie pilnym, ponieważ chcę zdążyć usłyszeć wyrok sądu apelacyjnego ws. oszczerstwa zanim wypowiem obywatelstwo bialeńskie. To- powiem Wam zostało rozegrane w sposób niewłaściwy. Przez takie oskarżenia, taką porywczość można poważnie zaszkodzić reputacji drugiej osoby w oczach innych. Oczywiście będę chciał w trybie możliwie jak najszybszym mówić w tej sprawie z Księciem Karolem Wilhelmem, ponieważ nie wiem jak On, ale ja nie poopuszczę tak tej sprawy. I w których krajach przez to oszczerstwo moja reputacja zostanie uszkodzona- w tych krajach będę domagał się publicznych przeprosin. Raz jeszcze proszę wysoki sąd o wyrok sprawiedliwy. Dziękuję, tutaj chyba nie trzeba więcej mówić. Trzeba siąść i płakać, bo żal mi was a i jednocześnie mówiąc kolokwialnie- jebit*ie mnie wkur*iliście!
Dziękuję. Przepraszam za wulgaryzmy i porywczość, ale postawcie sie ludzie w mojej sytuacji Sad

(-) Ӣваң Фӗдоров
Вєлӣќӣҋ Ќңяҙь Мросќовсќӣҋ

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości