23.07.2014, 17:07:46
Żaden sędzia jeszcze się nie stawił, ani nie został przez Komitet wyznaczony do prowadzenia tej rozprawy, więc... nie ma do kogo zwrócić się o udzielenie głosu. Jako bialeński oskarżyciel publiczny pozwolę sobie skomentować:
Cytat:Niespodziewanie jak grom z jasnego nieba doszły mnie słuchy o kolejnych postawach antybrodryjskości.Brodria to Grutin, wiemy...
Cytat:Ja Władimir Grutin, ideolog państwowości brodryjskiej, wzorującej się na relnej Rosji i uosabiający się w wirtualną postać Władimira Putina mógłbym założyć państwo zwane monarchią?Logika swoje, prawo swoje.
Cytat:Oszkalowano w tym momencie dwóch urzędników państwowych z różnych krajów.Tu występujecie jako bialeńscy obywatele, a złożenie zawiadomienie to nie jest żadne szkalowanie.
Cytat:również podlega oszczerstwu, przewidzianemu w Kodeksie Karnym Federacji Brodryjskiej karze.Co to ma do tej sprawy KK Brodrii?
Cytat:Ugodzono w moją osobę, jako szefa rządu państwa nie dość że akredytowanego w Bialenii to jeszcze w ogóle samo to... szefa rządu innego państwa."Ugodzono w Pańską osobę" jako obywatela Republiki Bialeńskiej.
Cytat:A czy Król Niderlandów wie o różnych postaciach Wysokiego Sądu?Jerzy nie jest sędzią. I występuje pod różnymi nazwiskami w różnych państwach, a nie w jednym.
Cytat:Próby sterowania obcym państwem, masońskie burżuazyjne idee i „te astańskie żarty” nie przystoją osobom na poziomie.Wyrzucanie własnych obywateli za posiadanie obywatelstwa mikronacji z którą coś się popsuło w stosunkach, łamanie ustaw kraju którego jest się głową, obgadywanie innych za plecami, czy minusowanie wypowiedzi niepopierających ślepo swojego zdania też nie przystoi poważnym ludziom.
Cytat:przez to oszczerstwo moja reputacja zostanie uszkodzonaNiewiele jej to zaszkodzi.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.