Wielkie cytaty z życia wzięte
Poprawiam i dodaje swoje:

Czarne w niebieskie pasy, z białym przodem i napisem policja na ogonie. Da się zrobić?

Maciej Kamiński podczas debaty o policyjnych śmigłowcach.

Tak więc - Da się? Da się, dało się wcześnie - no... może tylko trochę.

Konstanty Jerzy Michalski podczas rozmowy o kryzysie

"Już się dziwimy dlaczego przyrost demograficzny nie jest taki duży? (...) Ale to z heterozwiązków rodzą się dzieci i to one mówiąc czysto egoizmem narodowym przynoszą mu przyrost. Dlatego jest to tak ważne. I tutaj robi tez swoje prawo."

Jan de Kaniewski o problemach Republiki Bialeńskiej z przyrostem naturalnym.

Jakieś eskadry/brygady od obiektów pozaziemskich też będą? ^^

Andrzej Swarzewski o ogólnej strukturze WLot-u.

Święto trzeba oglosic co wy na to proponuje nazwę Święto powrotu Janka. Co wy na to?

Abdullah Aykm o powrocie Ministra Gospodarki pana Kaniewskiego do Bialenii.

Brzydze się takim podejściem monarchistów - przychodzą to jednej z nielicznych republik mikroświata i mówią o jakimś "nawracaniu" na "prawdziwą wiarę". Gwarantuje, że niedługo tu przybędzie inkwizycja i będą palili na stosie za wyznawianie "republikanizmu".

Konstanty Jerzy Michalski na forum Federacji Brodyjskiej.

W czasach w których państwa upadają jak muchy, powinniśmy strzec za wszelką cenę ciągłości naszej państwowości i naszej niepodległości. To się ceni na świecie.

Andrzej Swarzewski w reakcji na upadek Aryunu.

Nigdy nie było Kwirynału i nie będzie. Podobnie nie było żadnych Intelów, Rohanów ani Saskich!

Konstanty Jerzy Michalski w odpowiedzi na pytanie czy Kwirynał teraz należy do Bialenii.

Bialenia to dezerter, zdrajca i żałuję, że kiedykolwiek mój sojusznik!

Władimir Grutin o Bialenii w kraju miodem i monarchofaszyzmem płynącym

Cytat:Bialeński "obywatel" podszył się pod sarmackiego ministra i napisał mi, że wzamian za traktat z Wami mamy razem zniszczyć Bialenię. Bialenia to dezerter, zdrajca i żałuję, że kiedykolwiek mój sojusznik!
Z całym szacunkiem, ale kim pan jest?

Diuk Krzysztof Czuguł-Chan na forum kraju monarchofaszyzującego
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Wielkie cytaty z życia wzięte - przez Maciej Kamiński - 24.06.2014, 18:43:39

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości