28.07.2014, 10:53:58
(28.07.2014, 10:45:10)Maciej Kamiński link napisał(a):Nie - Imageshack dał komunikat, że konta dotychczasowych, zarejestrowanych użytkowników nie będą kasowane i obrazki będą dalej dostępne. Stąd część moich starych obrazków na Forum jest linkiem do Imageshack.Cytat:podobnie jak na ImageshackNa Imageshack kasują konta za niepłacenie?
Natomiast Rapidshare dał jakiś czas przed likwidacją kont darmowych informację, aby ci co nie chcą przejść na płatne konta zabezpieczyli sobie dane tam wrzucone, a od pewnego czasu moje konto po prostu zniknęło... tyle, że akurat nie miałem nic na Rapidzie czego nie miałbym na dysku, to informację "olałem" - w nawale pracy (zawodowej - spowodowanej sezonem urlopowym) po prostu wyszło mi ze łba, że te mapy na Forum były linkiem do Rapida... jak się zorientowałem to wrzuciłem to jako załącznik, ale teraz temat się nie otwiera i nie mogę tych załączników ponownie wrzucić... może Jerzy coś poradzi?
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.