03.08.2014, 22:03:30
Myślę, że Abdullah Aykm zbytnio zagalopował się po ostatnich niepomyślnych dla Brodrii wydarzeniach. Jednak jestem pewny, że wszystko co robił miało na celu dobro Brodrii, a robił to w dobrej wierze. Zapewniam, że podobne działania Administracji koligujące z prawem brodryjskim się nie powtórzą
.
Jak już zapewniałem pracujemy nad stabilizacją sytuacji, a co za tym idzie odwołaniem bezprawnie wydanych aktów prawnych, mam tu na myśli m.in. dekret p.o. prezydenta Aykma.
Mnie nic nie wiadomo o tej sprawie, więc nie będę się oficjalnie wypowiadał. Proponuję porozmawiać w tejże sprawie z Panem Chruszczenko.
.Jak już zapewniałem pracujemy nad stabilizacją sytuacji, a co za tym idzie odwołaniem bezprawnie wydanych aktów prawnych, mam tu na myśli m.in. dekret p.o. prezydenta Aykma.
(03.08.2014, 21:21:32)Immanuel Kartografii Tamostosowanej link napisał(a): Po drugie, Grutin rozpoczął swoją reinkarnację. Skąd tak młody obywatel wie tyle o Bialenii i całej Brodrii? Na chatcie pojawiło się "Precz z Bialenią". No i jak komuś tak "młodemu" w mikronacjach daję się wiceadmina.
Mnie nic nie wiadomo o tej sprawie, więc nie będę się oficjalnie wypowiadał. Proponuję porozmawiać w tejże sprawie z Panem Chruszczenko.
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep