Zapytanie
Andrzej... potwierdził to nasz Admin. To kwestia techniczna i guzik mnie obchodzi co bredzi Grutin, bo oczywiście ten "misiek" od Kolburgii, to też nie Grutin... tylko kolega z tego samego kompa. Wybacz, ale to śmieszne i oświadczenia tego całego Grutina nie mają znaczenia... Sądu mi nie trza - Admin pokazał dowód IP i mnie to wystarcza, czyli to troll-Grutin  i to jest jasne. Sąd może wydawać wyroki na temat łamania prawa i konsekwencji - ale kwestia, że to multikonta Grutina to fakt stwierdzony, a Grutin nie żyje czyli u nas nie ma co szukać poza dopuszczalnym prawem PW. To trup, a w naszym prawie trup to osoba, a nie konto czy nick.

Edycja: W ogóle nie wiem po co tutaj sąd jest potrzebny... ustawa o zmarłych i cmentarzach stanowi jasno... mówiąc o osobach, a nie o kontach czy nickach. Osobą jest założyciel konta, a nie samo konto. Wskazówką jest stwierdzenie o rzeczywistej śmierci... konto umrzeć nie może, tylko osoba, założyciel konta może rzeczywiście umrzeć.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.

Wiadomości w tym wątku
Zapytanie - przez AndrzejSwarzewski - 12.08.2014, 21:38:06

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości