Prezydencka Debata Przedwyborcza - sierpień 2014
Panie i Panowie,

Swoją kandydaturę już zaprezentowałem w osobnym wątku, tutaj: http://spolecznosc.bialenia.net.pl/index...pic=1504.0

Dlatego też tutaj wypowiem się krótko i zwięźle. Prezydentem jestem od grudnia (utworzenie urzędu), jednakże faktyczną władzę w kraju sprawuję od samego początku, tj. od 15 listopada. Zawsze starałem się równoważyć wpływy wszystkich grup społecznych i politycznych. Bardzo angażowałem się w swoją działalność w Bialenii i uważam, iż wiele udało się osiągnąć.

Mogę zagwarantować, iż będę w dalszym ciągu prowadził podobną politykę, choć oczywiście odpowiednią do sytuacji, w jakich będę postawiony. Nie zgadzam się z krytykowaniem polityki resetu w stosunku do Brodrii, co jest- jak widzę- największym zarzutem w stosunku do mojej prezydentury. Należy współpracować z każdym, kto tego chce. Najważniejszy jest interes Bialenii, a nie jakieś sentymenty i antypatie. Gwarantuję, że- jak dotychczas- zawsze będę stał na straży interesu Republiki.

Dziękuję za przeczytanie, to wszystko co chciałem powiedzieć w tym wystąpieniu. Smile
N.N

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości