Prezydencka Debata Przedwyborcza - sierpień 2014
Cytat:Dlaczego kuce powinny głosować na pana/panią?
Ponieważ jestem przystojny i będę dążył do tego aby kuce nie były dyskryminowane w naszej społeczności przez zlote rybki!

Cytat:Czy będą Panowie dążyć do zniszczenia zbrodniczego kraju o nazwie Brodria?
Za mojej kadencji niszczenia niepodległych krajów przez Bialenie, ani jej obywateli nie będzie. Smile

Cytat:Kim zostanę w przyszłej kadencji?
To zależy już od ustaleń koalicyjnych, po wyborach. Smile

Cytat:Czy będziecie za tym, aby mniejszość Kuców miała zapewnione stałe miejsce w parlamencie?
Jestem przeciw tworzeniu nierówności w społeczeństwie a premiowaniu jakiejkolwiek grupy.

Cytat:Czy kandydaci mają pomysł na ściągnięcie większej ilości ludzi do Bialenii?
Będę robił co w mojej mocy, ale nie obiecuje że jak mnie wybierzecie to nagle będziemy mieli eksplozje demograficzną, choćby dlatego że prezydent nie ma większych możliwości w tym akurat zakresie niż przeciętny obywatel.

Cytat:Czy pan kandydat to utrzyma, czy jeśli teraz rządzi Chruszczenko (Grutin) to nie będzie ugody między krajami?
Utrzymuje niepochlebną opinie o panu Grutnie i jego rządzie, ale nie mogę zerwać podpisanego ledwie parę dni temu traktatu gdyż takie działanie nie przystoi poważnemu państwu i w dalszej perspektywie bardzo by nam zaszkodziło.
[i]Maria von Primisz
[Obrazek: DGS1nKB.png]
II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości