20.08.2014, 21:00:04
Cytat:Dlaczego kuce powinny głosować na pana/panią?Dlatego, że jestem księżniczką Celestią i Luną w jednym.
Cytat:Czy będą Panowie dążyć do zniszczenia zbrodniczego kraju o nazwie Brodria?Kraj o nazwie Brodria nie jest zbrodniczym, dlatego też w żaden sposób nie będę dążył do jego zniszczenia.
(19.08.2014, 21:47:05)Heinrich Hewret link napisał(a): Pytanie do wszystkich: Kim zostanę w przyszłej kadencji?Ja wciąż chętnie widziałbym Cię jako Ministra Propagandy, ale jakbyś miał jakieś inne marzenia, to też można spełnić.
Jesteś aktywny, więc we wszystkim byś się sprawdził.(19.08.2014, 21:47:49)Hyacinthe Molière link napisał(a): Czy będziecie za tym, aby mniejszość Kuców miała zapewnione stałe miejsce w parlamencie?Jeśli kuce będą głosować na siebie nawzajem i utrzymają mnie w przekonaniu, bym i ja głosował na kuce, to tak, czy inaczej zapewne zawsze będą w Parlamencie.
Natomiast żadnego premiowania mniejszości (ani większości) nie planuję wprowadzić. Jednakże inicjatywa należy do Narodu.
(19.08.2014, 21:49:10)Heinrich Hewret link napisał(a): Czy kandydaci mają pomysł na ściągnięcie większej ilości ludzi do Bialenii?Cóż, w mikronacjach najskuteczniejsza jest tzw. poczta pantoflowa, choć i reklamowanie się na różnych tematycznych portalach także bywa skuteczne. To z pewnością będzie należało prowadzić.
A z dodatkowych pomysłów, to założę prezydenckiego aska. To zapewni zarówno promocję kraju, jak i zwiększy komunikację pomiędzy rządem, a obywatelami.
Należy też zaktywizować nasz fanpage na fejsbuku.
N.N