22.08.2014, 18:13:53
Cytat:1. Jaki jest stosunek kandydatów do wynikłej ostatnio możliwości współpracy z Republiką Palmową?Bardzo popieram nawiązanie stosunków z Republiką Palmową. Jest to bardzo ciekawa i klimatyczna mikronacja, prezentują zdecydowanie wysoki poziom. Myślę, że przyjaźń palmowo-bialeńska może wyjść naszym krajom na dobre.

Cytat:2. Jaki jest stosunek kandydatów do zachowanie odpowiedniej powagi Republiki Bialeńskiej?Jestem zwolennikiem powagi i neutralności w centrali, ale też narracji, klimatu i różnorodności w regionach. Centrala musi być neutralna, aby nie odstraszać żadnych potencjalnych obywateli. Natomiast regiony powinny być barwne i różnorodne, żeby przyciągać potencjalnych obyawteli.
Podsumowując debatę, dziękuję kontrkandydatowi za zadane pytania i odpowiedzi, które udzielił na moje pytanie. Dziękuję też obywatelom, którzy uczestniczyli w debacie. Wspólnie udało nam się przeprowadzić merytoryczną debatę na wysokim poziomie.
Do wyborów niecałe cztery godziny, zachęcam wszystkich do ponownego przestudiowania debaty oraz wyboru własnego kandydata na urząd Prezydenta RB. Wierzę w to, że Bialeńczycy podejmą słuszną decyzję, zarówno w wyborach prezydenckich, jak i parlamentarnych.
Pozdrawiam wszystkich!
N.N