Akt Założycielski Zjednoczonych Socjalistycznych Emiratów Equestrialli.
(22.08.2014, 21:00:19)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Ja nie rozumiem po co psuć zabawę około pięciu obywatelom (co jest ogromną liczbą, jak na warunki naszego kraju)...
Bo ta "zabawa", a raczej błazenada prowadzi do ośmieszenia kraju, który zbudowaliśmy wspólnym wysiłkiem, któremu poświęciliśmy swój czas itd. Zebraliśmy tutaj grupę ciekawych i sensownych ludzi, którzy stworzyli państwo coraz bardziej liczące się na międzynarodowej arenie i nie można tego zaprzepaścić przez błazenadę ludzi, którzy chcą zabawy na poziomie kreskówki dla 6-latków.

Jak powiedziałem - jak dla mnie dość tej błazenady ostatnich dni. Koniec z ośmieszaniem tego kraju - jak napisałem te bzdety przejdą - PO MOIM TRUPIE.

Bialenia traci sens i poważanie takimi debilnymi działaniami - nie widzisz tego? Jesteś tak zaślepiony wygraniem wyborów i aktywnością (choćby kretyńską) na siłę? Nawet wtedy gdy tak naprawdę prowadzi to do upadku tego kraju - bo poziom Z...coś tam itd. to w zasadzie upadek.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: