22.08.2014, 21:31:47
(22.08.2014, 21:23:45)MvP link napisał(a): Ja mam takie techniczne pytanie, co to za różnica czy te piksele przemalujemy na Anatolii czy na Bialenii?A jak sobie wyobrażasz te kucogłupoty na terenie naszej Wyspy? Po to ją tworzyliśmy by teraz sprowadzić do poziomu kreskówki dla 6-latków?
(22.08.2014, 21:23:45)MvP link napisał(a): Co o zmienia tobie Krzysiu, albo tobie Tomek?Zmienia... nie przystępowałem do kraju, który teraz niektórzy chcą zamienić w pośmiewisko.
(22.08.2014, 21:23:45)MvP link napisał(a): Czy w interesie nas wszystkich nei jest to zeby kuce dostaly własne poletko gdzie one będą się mogły w pełni realizować, a zwolennicy poważnej zabawy nie będą musieli na to patrzeć?Nie ma interesu wszystkich... bo nie da się wszystkich pogodzić - to mrzonka. Jest interes tego kraju - a w jego interesie w chwili gdy zaczął się po miesiącach działań wreszcie liczyć nie jest staczanie się do poziomu Z...coś tam czy jeszcze gorzej.
(22.08.2014, 21:23:45)MvP link napisał(a): Zamiast tego obie strony sie kłuca o virtualne piksele co za chwile zaowocuje utratą jakiegoś cennego i aktywnego obywatela i wszyscy będziemy na tym cierpieć.Nie wiem czy zauważyłeś, ale już traci (czy nawet stracił) - tylko nie wszyscy się wypowiadają, tylko po prostu tracą zainteresowanie krajem, który był czymś wartościowym, a teraz przez kucowygłupy stacza się do poziomu bajek dla dzieci i kompletnego absurdu.
To zaszło już tak daleko, że to się źle skończy - to już jest jasne... pytanie jak bardzo źle i ilu będzie chciało ten upadek oglądać?
Walczymy przeciwko zidioceniu kraju, który zbudowaliśmy - pewnie będą ofiary...
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.