Projekt ustawy o Bialeńskim Programie Kosmicznym
(27.08.2014, 18:24:38)Maciej Kamiński link napisał(a): Poseł nie potrzebuje zgody na wypowiadanie się w Parlamencie. Wink
O rzesz w mordę... za dużo pracuje ostatnio, na oczy mi się rzuca... na mózg pewnie też.

(27.08.2014, 18:26:56)MvP link napisał(a): A nie było by możliwości żeby częśc fundyszy była wprowadzona do BPKu ze skarbu państwa, zamiast całe 5k z powietrza?
Istnieje zapewne... choć pewnie nie 5000 BLN (nie chcę grabić budżetu), ale pewnie ze 2000 BLN by można było tak na początek. potem coś się skombinuję może - trochę dam ze środków własnych (nie odbierałem zysków z moich firm prywatnych, tylko pensje z państwowych to pewnie jakoś dałbym radę od biedy).

Niech BIW oceni jak to wygląda... mnie w sumie wsio rawno, byle z tym wreszcie ruszyć.

Zawsze można zrobić poprawkę:

Cytat:W celu finansowania Bialeńskiego Programu Kosmicznego przyznaję się z budżetu kwotę początkową w wysokości xxxx BLN, która zostanie wypłacona z budżetu państwa oraz comiesięczne finansowanie z budżetu państwa w wysokości 10% dochodów budżetowych.

Niech BIW zadecyduje ile to by mogło być.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości