28.08.2014, 10:56:42
Cytat:Wasza Ekscelencjo Dostojewski. Chciałbym zaznaczyć że teraz w Izbie Rad duch Grutina rozmawia o tym jak obalić prezydenta Smirnoffa.
Panie Pośle, widzę, że ma Pan przestarzałe informacje. W naszej Izbie Rad nie ma żadnego głosowania nad "obaleniem" P.Prezydenta. Takie działanie byłoby sprzeczne z naszą konstytucją (ja nie odpowiadam za nieznajomość prawa naszych posłów). Cieszę się, że Bialeńczycy tak troszczą się o naszego Prezydenta
.Cytat:Ten duch przyznał się u nas na forum że Chruszczenko to ten sam człowiek co Grutin, czyli jego inkarnacja. Czemuż nie chcecie go postawić pod Międzynarodowy Trybunał, który dawniej prowadził dzisiejszy Pius IV. Były na to dowody już kiedy jeszcze istniał Grutin i jego klon, mianowicie na IRC Brodyjskim klon napisał "PRECZ Z BIALENIĄ!!!!!", a jego ip zostało ujawnione. Było takie same co Karola Wilhelma a potem Grutina.
Dla mnie kloning jest wtedy gdy ktoś działa w jednej mikronacji jednocześnie pod kilkoma postaciami. Tak zresztą definiuje to nasz KK:
Cytat:Kto działa w Federacji Brodryjskiej po kilkoma tożsamościami podlega karze pozbawienia wolności do trzech miesięcy.Trybunał międzynarodowy? Wszak to zło - opeemy ;D.
Cytat:Czemu mam wasze państwo (nie Pana, Panie Dostojewski) szanować, a zwłaszcza pana Abdullaha Aykma ("Jakiego pana?! Chama nie pana, panem to jestem ja!"), który tak tłumaczył że Chruszczenko nie jest klonem Grutina, że przepytywał go 5 godzin na skype'ie etc. Powiem tak, niedługo Klon nr.1 ogłosi się królem, żeby niedługo się uśmiercić i aby powstał klon nr. 2.Taka moja śmiała teoria. Jak i Pan bronił Klona nr. 1 przed tym że jest klonem Grutina. Ale to jest zrozumiałe, próbował pan wyjść obronną ręką z sytuacji bez wyjścia.
Czyżby "Kariera Nikodema Dyzmy"? Mimo wszystko jesteśmy cywilizowanymi ludźmi, więc starajmy się używać odpowiedniego ku sytuacji języka. Pan jako dyplomata ("trzymający się z daleka od rządu") - delegat rządu RB na Królestwo Dreamlandu winien to wiedzieć. Skoro czuje Pan urazę do Pana Aykma proszę załatwić z nim tę sprawę osobiście lub za pośrednictwem Sądu, wszak posiada Pan także obywatelstwo brodryjskie.
Cytat:Ręce precz od Wolnej Bialenii!
Były ksiądz kanonik jak mniemam, powitać. Nie do końca rozumiem Pańską wypowiedź.
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep