12.01.2014, 11:52:56
Cytat:[quote author="Abdullah Aykm"][quote author="AndrzejSwarzewski"]Bardzo martwi mnie fakt, że numer 3 trzeba będzie wykreślić, jeśli nie zmieni swojej aktywności. :/A ja Proponuje aby napisać na Email przypominanie o RB (admin ma dostęp w PA do adresów email) albo może Konstanty ma Problemy z internetem albo dużo zajęć w szkoleuczelni.[/quote]
Zrobiłem to już w czasie wyborów. Zapewne ma jakąś awarię komputera lub Internetu. No cóż, musimy czekać.
[/quote]Jak znam życie, takie sytuacje będą występować - w końcu każdy z nas ma jakieś życie w realu, stojące na pierwszym miejscu. Wyjeżdża się na urlopy, w służbowe wyjazdy, czasem praca zawodowa potrafi wymóc odstąpienie na pewien czas od internetowych rozrywek i dyskusji, czasem w życiu zdarzają się inne problemy, a czasem po prostu kupuje się nowy komputer i trzeba czasu by sobie coś poukładać etc.
Może (wzorem innych for) stworzyć "przyklejony temat" (o nazwie np. "Nieobecności") gdzie osoby pełniące pewne funkcje (tutaj obywatele) w takich sytuacjach będą mogły wpisać informację w stylu: "ze względów zawodowych (urlopu) będę nieobecny do...". Nie ma wtedy wątpliwości, a jeżeli dana osoba pełni jakąś funkcję wymagającą ciągłości działań, to ktoś w tym czasie może przejąć te zdania.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.