Oświadczenie z dnia 03.09.2014 r. ws. brodryjskiej
Napisałem "wojenki"... to różnica mam nadzieję?

Z zasady nie lubię skakania sobie do oczu... dlatego dziwi mnie po prostu sytuacja gdy pomimo tego, że obywatele RB są w FB elementem nieprządanym (przynajmniej tak wnioskuję po wypowiedziach tutaj, bo forum FB jest w części zamknięte dla postronnych), to próbują tam jednak wchodzić i polemizować. Po prostu nie rozumiem czemu... pewne osoby nie mogą się dogadać (po obu stronach) to po diabła dążą do wzajemnych kontaktów?

Ile razy trzeba komuś drzwi pokazywać? Mnie tam jeden raz wystarczył... Jestem do FB nastawiony negatywnie (z wiadomych przyczyn), raz pokazano mi drzwi to tam nie włażę i nie szukam kontaktów gdzie mnie nie chcą lub nie lubią. Zresztą podobnie i w drugą stronę - dziwię się, że ktoś tuaj wyraźnie nieporządany, przyłapany na klonigu i w sumie oszustwie co do swojej tożsamości chce tutaj przebywać?

Uważam po prostu, że należy dać sobie spokój... wszystkie te robione na siłę zabiegi zbliżające RB i FB do siebie w zasadzie pogłębiają tylko wzajemną wrogość. Pewne osoby się nie porozumieją, a niestety nie potrafią się ignorować wzajemnie (też krajów ktorych nie lubią).
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: