Regatta la Copa del Pollino
(06.09.2014, 16:13:55)Juan Pablo Morales link napisał(a):
Cytat:Są osoby, którym nie mogę tego zrobić.
Nie bardzo rozumiem. Jeśli seńor się obawia to nie ma czego. Wink W każdym razie jakby seńor miał ochotę, w jakimkolwiek celu, odwiedzić La Palmę, to zapraszam. Słońca wystarczy dla wszystkich.
Dziękuję za zaproszenie, La Palmę wprawdzie i tak odwiedzam, ale incognito (i co za tym idzie - jeśli dobrze się orientuję, bez dostępu do niektórych działów?) - jeśli znajdę czas, złożę oficjalne odwiedziny. Ale mikroświatowy turysta ze mnie żaden - poza Bialenią mam konto tylko w jednej mikronacji i posiadam je tam z pewnego bardzo szczególnego i związanego z pewnym moim rodakiem powodu, a także od momentu zakończenia tej sprawy praktycznie go nie używam.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Regatta la Copa del Pollino - przez Juan Pablo Morales - 26.08.2014, 15:18:27

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości