10.09.2014, 19:50:47
(10.09.2014, 19:25:52)Hyacinthe Molière link napisał(a): Bawisz się dla samego siebie i chyba tylko dla siebie.Widać, że twoja wizja jest realizowana i jej skutki są tragiczne.
W sumie akurat Twoje zdanie w tej materii najmniej mnie obchodzi... Jednak jeżeli jest takie zdanie większości to wystarczy to wyartykułować, abym natychmiast przestał się "bawić dla samego siebie" - tyle, że dotychczas jakos nikomu to nie przeszkadzało, a chyba wręcz przeciwnie skoro gdy dałem sobie swego czasu z RB spokój to dostałem na innym forum petycję nawołująca do powrotu. Poprzednim rządom też jakoś to co tutaj robię pasowało... w każdym razie nic nie pisali, że nie pasuje.
Obawiam, się że największej szkody to narobił tutaj ten cyrk z kucykami dla 6-letnich dziewczynek.... głupia wojna o te brednie, pokłóceni ludzie i zrażenie osób chcących akurat w tamtym momencie zacząć się z nami bawić w RB. Zastanów się czy tym największym szkodnikiem to akurat Ty nie jesteś?
PS. Przepraszam za błędy... ale z telefonu w robocie klepię.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.

Widać, że twoja wizja jest realizowana i jej skutki są tragiczne.