10.09.2014, 21:09:41
(10.09.2014, 21:02:45)AndrzejSwarzewski link napisał(a):Chrzanisz bzdury. Sam się wyniosłeś. Nikt Cię nie wyganiał. Abdula zresztą też nie. A reszta "kozłów" wyniosła się, bo nie spodobała im się krytyka ich pomysłów. I ewentualnie jakieś działania za kulisami, o których mi nic nie wiadomo.Cytat:Skoro tak, to ja czekam, aż ktoś mi napisze prosto w twarz, że po 10 miechach pracy tutaj jestem zdrajcą, bo ktoś się obraził na moje zachowanie.Mnie wykluczyliście po trzech kwartałach ciężkiej pracy. Raz stworzona machina kozłów ofiarnych nie skończy się nigdy. Kaniewski, Aykm, Grutin, Swarzewski, Spirkin... Kto będzie następny?
I nie wiem, gdzie widziałeś przyjęcie z otwartymi ramionami.
(10.09.2014, 21:06:25)Hyacinthe Molière link napisał(a):Wreszcie dyskusja powraca do cywilizowanej formy. MSW zapowiedziało ogłoszenie decyzji w tej sprawie - teraz tylko czekamy.Cytat:Nie czujesz tej sprzeczności? W skali Bialenii - ważny kształt. W skali regionu - ważne samo istnienie.Region istniałby dalej nieco w zmienionej formie, ale zostawmy kuce w przeszłości. Teraz liczy się samo istnienie Jahołdy i proszę by MSW podjęło decyzje w sprawie istnienia regionów.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.