Okrągły stół.
Zakładam ten temat, bo w zasadzie to mamy dwa wyjścia - albo się jakoś porozumieć i dogadać, albo dać sobie z tą zabawą spokój bo w takiej atmosferze i w sytuacji, że w zasadzie powoli nimt się już z nikim nie dogaduje, a wszyscy tylko na siebie warczymy... nie ma to sensu. W sumie nie wiem jak dla Was, ale dla mnie to dalej w takiej atmosferze sensu nie ma.

Proponuję więc zebrać się do kupy i dojść do jakiegoś porozumienia... Tylko, że wszyscy muszą trochę ustąpić, bo inaczej się nie dogadamy.

Proponuję więc by rozpoczęli ci najbardziej "poobrażani" czyli osoby, którym zrobiło sie tutaj tak nagle źle, że już w tej chwili nie widzą tutaj dla siebie miejsca. Tyle, że nie chodzi o żale, pretensje czy szukanie winnych czy zwalanie na siebie winy... myślę, że już się obszczekaliśmy dostatecznie.

W moim zamyśle to widziałbym to w ten sposób, że każdy napisze jak by chciał by było - aby było dobrze... oczywiście biorąc pod uwagę, że to musi być do zaakceptowania przez innych mających odmienne zdanie, bo jakoś kompromis wypracować trzeba. Potem spróbujemy to na spokojnie przedyskutować i jakiś kompromis wypracować. No chyba, że nie chcecie i wtedy pozostanie się rozejść... w każdym razie ja innego wyjścia nie widzę.

Tak więc Andrzej, Feliks i inni... zaczynajcie.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Okrągły stół. - przez Ronon Dex - 12.09.2014, 09:28:39

Użytkownicy przeglądający ten wątek: