12.09.2014, 14:48:26
Cytat:1) byłbym zobowiazany Macieju jakbyś mógł przywrócic to co wywaliłeś do kosza w jakimś oddzielnym wątku posty wg mnie przynajmniej stanowiły offtopic ale nie wyczerpywały definicji spamu.A według mnie przeciwnie. Skoro tak sobie życzysz, nie będę (na razie) dalej wywalał, ale tamte posty będą leżały w koszu - no chyba, że ktoś napisze odwołanie od tej decyzji Policji (bo, co przypominam, można to zrobić przy KAŻDYM działaniu PK).
Cytat:2) Proponuje aby Jahłodzie nadać duza autonomie i pozwolić jej się rządzić jak chce (w granicach prawa i rozsądku czyli pomysły z Listą Dyskusyjną czy samoodłaczaniem się wypadają), lecz jednocześnie tonować wpływ tej narracji na "centrale", Bialenia miała by wtedy trzy regiony, poważny, narracyjny i "dziką Anatolię" co było by niezłym połaczeniem wg. mnie.Każdy chętny może napisać projekt poprawki do AZ AJ, ten akurat dokument może zmienić Parlament, bez wpływu MSW.
Cytat:3) Co do pretensji co do składu rzadu to nic nie jest wieczne ale argument "ja go nie lubię bo jest młody i za bezczelny" to ciągle mało, ale zapraszam do (niekoneicznie publicznej) dyskusjiCałkiem jakby wcześniej nie było kontrowersyjnych kandydatur, na które jakoś obecni "kontrrewolucjoniści" nie narzekali... Ja z pamięci mogę wymienić co najmniej dwie.
Cytat:Ale jednocześnie nie powrócę do normalnej aktywności dopóty, dopóki ministrem będzie element antypaństwowy.Nie wiem, czy aby na pewno to rozumiesz - ale w tej chwili Twoja aktywność jest bardziej "antypaństwowa" (cokolwiek przez to rozumiesz) niż aktywność Michnika tuż po przybyciu. Bo ta "wojenka", którą tu wraz z Feliksem kreujecie (nie moja sprawa, na ile świadomie) niczym dobrym się nie może skończyć.
Cytat:No i dopóki wszyscy nie przeprosicie ludzi, którzy chcieli bawić się w Ponyville za karygodne potraktowanie ich....A teraz wrócisz do dyskusji z tych czasów, przeczytasz ją ze zrozumieniem i przestaniesz chrzanić głupoty. Równie dobrze mógłbyś twierdzić, że karygodnie potraktował Cię Parlament II kadencji, bo nie poparł pomysłu na wprowadzenie realnego prawa międzynarodowego. Obie osoby optujące za tym projektem po prostu sobie odpuściły - Feliks zrezygnował z aktywności, a Tomasz po prostu przeszedł nad sprawą do porządku dziennego (czy Taliba można wliczać do kucykowych aktywistów, to nie jestem pewien). Nie zauważyłem, aby którykolwiek z nich poczuł się obrażony akurat z powodu braku poparcia dla swoich idei.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.