Okrągły stół.
(12.09.2014, 20:56:35)Hugon Hewret link napisał(a): Krzysztofie, właściwie w Bialenii nic mnie nie boli. Po prostu podoba mi się obecny stan naszego wirtualnego państwa.
Zrezygnowałem ze wszystkich funkcji oraz z obywatelstwa tylko ze względu na brak zaangażowania w mikronacje. Po prostu robię sobie "urlop" od działalności, oczywiście będę tutaj zaglądać regularnie oraz wypowiadać się i nadal uczestniczyć w życiu społecznym Bialenii, lecz w bardziej ograniczonym zakresie.
Jeśli chęci i motywacje powrócą, i oczywiście jeśli będę mieć czas to wystąpię do prezydenta z wnioskiem o przywrócenie obywatelstwa.
Skoro to po prostu "urlop" to rozumiem rezygnację z funkcji, ale może przemyśl kwestię obywatelstwa? Urlop, realioza itd. rzecz ludzka - ale po co rezygnacja z obywatelstwa? Nie masz czasu, to bądź jak piszesz mniej aktywny, nie angażuj się w sprawy na które nie masz czasu - ale nie rezygnuj z obywatelstwa, nikt chyba tego nie oczekuje, a wprost przeciwnie.

Zostań, bądź obywatelem, nie masz czasu to będziesz po prostu rzadziej - ale zrobiłeś tak wiele (przede wszystkim porządne forum), dla tego kraju, że wysłuchaj mojej prośby i nie rezygnuj... i wróć po prostu do aktywności gdy będziesz miał czas.

(12.09.2014, 20:56:35)Hugon Hewret link napisał(a): Uwaga, bo przy takim dialogu w ogóle coś osiągniemy...
No cóż... "Okrągły stół" jest dla tych, którzy mają choć minimalną chęć się dogadać i spróbowac wypracować kompromis... nikogo do tego nie zmusimy. Zakładam, że będą tacy, którzy dogadać się nie będą chcieli... trudno.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Okrągły stół. - przez Ronon Dex - 12.09.2014, 09:28:39

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości