21.09.2014, 13:47:04
Ten drugi był absurdem i celowym robieniem bajzlu (czy ja u Was go robię? Macie chyba jakiś problem sami ze sobą... nikt się nie chce w te absurdy bawić to próbujecie na siłę?) - zmaterializowaniem czegoś w danym miejscu... nie uwzględniał żadnych realiów RB i geografii v-świata - zwyczajne robienie zadymy. Post Laszka - od biedy (z dużą dozą dobrej woli) dało się przyjąć... choć skutek był wiadomy.
Jak napisałem w poście w innym temacie - sensowne zmagania tak, na robienie bajzlu w stylu ZSKHiW (co robicie u siebie guzik mnie obchodzi - Wasz cyrk i Wasze małpy) zgody nie będzie. Tobiasz ma napisane jak to zrobić by było to tutaj do przyjęcia. Czy Wam się to podoba czy nie tutaj pewne realia obowiązują.
PS. Choć w sumie post miał iść do kosza... nie wiem dlaczego zniknął całkowicie. Może i mój błąd... przy wykonywaniu tej czynności.
Jak napisałem w poście w innym temacie - sensowne zmagania tak, na robienie bajzlu w stylu ZSKHiW (co robicie u siebie guzik mnie obchodzi - Wasz cyrk i Wasze małpy) zgody nie będzie. Tobiasz ma napisane jak to zrobić by było to tutaj do przyjęcia. Czy Wam się to podoba czy nie tutaj pewne realia obowiązują.
PS. Choć w sumie post miał iść do kosza... nie wiem dlaczego zniknął całkowicie. Może i mój błąd... przy wykonywaniu tej czynności.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.