28.09.2014, 14:18:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.09.2014, 14:19:50 przez Kristian Arped.)
Czarne w niebieskie pasy, z białym przodem i napisem policja na ogonie. Da się zrobić?
Maciej Kamiński podczas debaty o policyjnych śmigłowcach.
Tak więc - Da się? Da się, dało się wcześnie - no... może tylko trochę.
Konstanty Jerzy Michalski podczas rozmowy o kryzysie.
"Już się dziwimy dlaczego przyrost demograficzny nie jest taki duży? (...) Ale to z heterozwiązków rodzą się dzieci i to one mówiąc czysto egoizmem narodowym przynoszą mu przyrost. Dlatego jest to tak ważne. I tutaj robi tez swoje prawo."
Jan de Kaniewski o problemach Republiki Bialeńskiej z przyrostem naturalnym.
Jakieś eskadry/brygady od obiektów pozaziemskich też będą? ^^
Andrzej Swarzewski o ogólnej strukturze WLot-u.
Święto trzeba oglosic co wy na to proponuje nazwę Święto powrotu Janka. Co wy na to?
Abdullah Aykm o powrocie Ministra Gospodarki pana Kaniewskiego do Bialenii.
Brzydze się takim podejściem monarchistów - przychodzą to jednej z nielicznych republik mikroświata i mówią o jakimś "nawracaniu" na "prawdziwą wiarę". Gwarantuje, że niedługo tu przybędzie inkwizycja i będą palili na stosie za wyznawianie "republikanizmu".
Konstanty Jerzy Michalski na forum Federacji Brodyjskiej.
W czasach w których państwa upadają jak muchy, powinniśmy strzec za wszelką cenę ciągłości naszej państwowości i naszej niepodległości. To się ceni na świecie.
Andrzej Swarzewski w reakcji na upadek Aryunu.
Nigdy nie było Kwirynału i nie będzie. Podobnie nie było żadnych Intelów, Rohanów ani Saskich!
Konstanty Jerzy Michalski w odpowiedzi na pytanie czy Kwirynał teraz należy do Bialenii.
Bialenia to dezerter, zdrajca i żałuję, że kiedykolwiek mój sojusznik!
Władimir Grutin o Bialenii w kraju miodem i monarchofaszyzmem płynącym.
Z całym szacunkiem, ale kim pan jest?
Diuk Krzysztof Czuguł-Chan na forum kraju monarchofaszyzującego.
Jako duchowny składam wniosek aby sądzili mnie inni duchowni nie sąd świecki.
Ali ibn Abi Talib w reakcji na wyrok skazujący za nieusprawiedliwioną absencję podczas głosowania w Parlamencie.
Ale masoni to naród. A naród bialeński nie darzy Brodryjczyków sympatią. To tylko było by nabijanie postów przez docinki i wyzwiska.
Władimir Grutin o bialeńskiej masonerii.
Pewnie sobie uświadamiasz, że za dużo siedzisz przed komputerem i przez to nie możesz znaleźć sobie mądrej dziewczyny.
Jerzy Lwie Serce o tragizmie wieczornych myśli Andrzeja Swarzewskiego.
Hey! Jestem prezydentem 3 największej mikronacji w Polsce. Pokazać ci jak działa swarzyzm?
Feliks Spirkin o tragizmie wieczornych myśli Andrzeja Swarzewskiego.
Wszystko pięknie ładnie, ale w oficjalnym przemówieniu ministra nie wypada mówić po imieniu do szefa rządu.
To nie są żadne zarzuty a jedynie %^&(*@#%* !!!
Ciekawe...
Władimir Grutin w reakcji na odpowiedź Bialenii dot. przemówienia potępiającego zmianę kontynentu przez Bialenię.
To jest masońska kultura.
Abdullah Aykm w reakcji na odpowiedź Bialenii dot. przemówienia potępiającego zmianę kontynentu przez Bialenię.
Brodria to nie mikronacja, to stan umysłu.
Guliano Montini na forum Rotrii, w odpowiedzi na wezwanie do modlitwy za Brodrię.
Skuteczne jest tylko ściąganie ludzi z upadłych mikronacji, które przyjdą na kilka tygodni, zrobią wielki szum i jak zauważą, że nie przejmą od razu władzy, to uciekną?
Andrzej Swarzewski o pomysłach na promocję Bialenii.
Powiem tak. Odszedł Ojciec Narodu i pomimo wielu wad, można było dostrzec zalety u tego człowieka. Przede wszystkim do końca był patriotą. Spoczywaj w spokoju.
Władimir Grutin o własnej śmierci.
Jestem kucykiem.
Tomasz Rabotowicz o swojej v-narodowości.
Ja pierdziele...
Heinrich Hewret o rozmowach na bialeńskim czacie.
Wszyscy jesteśmy Grutinami. Amen.
Feliks Spirkin na bialeńskim czacie.
Zmienić nazwę trzeciego miesiąca, by się z marcem nie kojarzył!
Feliks Spirkin w czasie rozmowy nad reakcją sarmackich mediów na kucyzację Bialenii.
Dużo osób umiera bo chlają "francuskie burbony" hehehe.
Michael Redwitz o wzroście śmiertelności w Republice Bialeńskiej.
Nigdy w RB nie było pogoni za zdobywaniem uznania innych, bo tutaj od początku bawiliśmy się dla samych siebie, a nie dla poklasku gawiedzi.
Krzysztof Razorblade o zarzutach względem Bialenii za VIII rządu.
Jedyną dopuszczalną formą śmierci Towarzysza Grutina Chruszczenki byłoby odcięcie mu dostępu od internetu.
Hugon Hewret o Władimirze Grutinie.
IRC JP na 100%.
Kubiłaj Ugedej o problemach technicznych z IRCem Prezesa Policji Krajowej.
Jest to oszust, który dostaje padaczki na myśl o płaceniu podatków.
Kubiłaj Ugedej o deklaracjach w sprawie obywatelstw i ich następstwach.
Mógłby mi ktoś podać mój numer GG, bo zapomniałem?
Guliano Montini na shoutboxie.
Raczej Grutin natworzył sobie klonów i ustawiły się w drabinę na Księżyc.
Maciej Kamiński o sposobie rzekomego dotarcia Brodryjczyka na księżyc.
Maciej Kamiński podczas debaty o policyjnych śmigłowcach.
Tak więc - Da się? Da się, dało się wcześnie - no... może tylko trochę.
Konstanty Jerzy Michalski podczas rozmowy o kryzysie.
"Już się dziwimy dlaczego przyrost demograficzny nie jest taki duży? (...) Ale to z heterozwiązków rodzą się dzieci i to one mówiąc czysto egoizmem narodowym przynoszą mu przyrost. Dlatego jest to tak ważne. I tutaj robi tez swoje prawo."
Jan de Kaniewski o problemach Republiki Bialeńskiej z przyrostem naturalnym.
Jakieś eskadry/brygady od obiektów pozaziemskich też będą? ^^
Andrzej Swarzewski o ogólnej strukturze WLot-u.
Święto trzeba oglosic co wy na to proponuje nazwę Święto powrotu Janka. Co wy na to?
Abdullah Aykm o powrocie Ministra Gospodarki pana Kaniewskiego do Bialenii.
Cytat:Ja bym chciała namawiać naszą federację jednak na nawrócenie na monarchię.
Brzydze się takim podejściem monarchistów - przychodzą to jednej z nielicznych republik mikroświata i mówią o jakimś "nawracaniu" na "prawdziwą wiarę". Gwarantuje, że niedługo tu przybędzie inkwizycja i będą palili na stosie za wyznawianie "republikanizmu".
Konstanty Jerzy Michalski na forum Federacji Brodyjskiej.
W czasach w których państwa upadają jak muchy, powinniśmy strzec za wszelką cenę ciągłości naszej państwowości i naszej niepodległości. To się ceni na świecie.
Andrzej Swarzewski w reakcji na upadek Aryunu.
Nigdy nie było Kwirynału i nie będzie. Podobnie nie było żadnych Intelów, Rohanów ani Saskich!
Konstanty Jerzy Michalski w odpowiedzi na pytanie czy Kwirynał teraz należy do Bialenii.
Bialenia to dezerter, zdrajca i żałuję, że kiedykolwiek mój sojusznik!
Władimir Grutin o Bialenii w kraju miodem i monarchofaszyzmem płynącym.
Z całym szacunkiem, ale kim pan jest?
Diuk Krzysztof Czuguł-Chan na forum kraju monarchofaszyzującego.
Jako duchowny składam wniosek aby sądzili mnie inni duchowni nie sąd świecki.
Ali ibn Abi Talib w reakcji na wyrok skazujący za nieusprawiedliwioną absencję podczas głosowania w Parlamencie.
Ale masoni to naród. A naród bialeński nie darzy Brodryjczyków sympatią. To tylko było by nabijanie postów przez docinki i wyzwiska.
Władimir Grutin o bialeńskiej masonerii.
Pewnie sobie uświadamiasz, że za dużo siedzisz przed komputerem i przez to nie możesz znaleźć sobie mądrej dziewczyny.
Jerzy Lwie Serce o tragizmie wieczornych myśli Andrzeja Swarzewskiego.
Hey! Jestem prezydentem 3 największej mikronacji w Polsce. Pokazać ci jak działa swarzyzm?
Feliks Spirkin o tragizmie wieczornych myśli Andrzeja Swarzewskiego.
Wszystko pięknie ładnie, ale w oficjalnym przemówieniu ministra nie wypada mówić po imieniu do szefa rządu.
To nie są żadne zarzuty a jedynie %^&(*@#%* !!!
Ciekawe...
Władimir Grutin w reakcji na odpowiedź Bialenii dot. przemówienia potępiającego zmianę kontynentu przez Bialenię.
To jest masońska kultura.
Abdullah Aykm w reakcji na odpowiedź Bialenii dot. przemówienia potępiającego zmianę kontynentu przez Bialenię.
Brodria to nie mikronacja, to stan umysłu.
Guliano Montini na forum Rotrii, w odpowiedzi na wezwanie do modlitwy za Brodrię.
Skuteczne jest tylko ściąganie ludzi z upadłych mikronacji, które przyjdą na kilka tygodni, zrobią wielki szum i jak zauważą, że nie przejmą od razu władzy, to uciekną?
Andrzej Swarzewski o pomysłach na promocję Bialenii.
Powiem tak. Odszedł Ojciec Narodu i pomimo wielu wad, można było dostrzec zalety u tego człowieka. Przede wszystkim do końca był patriotą. Spoczywaj w spokoju.
Władimir Grutin o własnej śmierci.
Jestem kucykiem.
Tomasz Rabotowicz o swojej v-narodowości.
Ja pierdziele...
Heinrich Hewret o rozmowach na bialeńskim czacie.
Wszyscy jesteśmy Grutinami. Amen.
Feliks Spirkin na bialeńskim czacie.
Zmienić nazwę trzeciego miesiąca, by się z marcem nie kojarzył!
Feliks Spirkin w czasie rozmowy nad reakcją sarmackich mediów na kucyzację Bialenii.
Dużo osób umiera bo chlają "francuskie burbony" hehehe.
Michael Redwitz o wzroście śmiertelności w Republice Bialeńskiej.
Nigdy w RB nie było pogoni za zdobywaniem uznania innych, bo tutaj od początku bawiliśmy się dla samych siebie, a nie dla poklasku gawiedzi.
Krzysztof Razorblade o zarzutach względem Bialenii za VIII rządu.
Jedyną dopuszczalną formą śmierci Towarzysza Grutina Chruszczenki byłoby odcięcie mu dostępu od internetu.
Hugon Hewret o Władimirze Grutinie.
IRC JP na 100%.
Kubiłaj Ugedej o problemach technicznych z IRCem Prezesa Policji Krajowej.
Cytat:Kubiłaj Ugedej napisał(a):<Ton oszusta padatkowego włączony.>[...]
[...]
<Ton oszusta padatkowego wyłaczony.>
PS. Kto to jest "oszust padatkowy"?
Jest to oszust, który dostaje padaczki na myśl o płaceniu podatków.
Kubiłaj Ugedej o deklaracjach w sprawie obywatelstw i ich następstwach.
Mógłby mi ktoś podać mój numer GG, bo zapomniałem?

Guliano Montini na shoutboxie.
Raczej Grutin natworzył sobie klonów i ustawiły się w drabinę na Księżyc.
Maciej Kamiński o sposobie rzekomego dotarcia Brodryjczyka na księżyc.
(–) Kristian Arped