03.10.2014, 09:18:16
(02.10.2014, 21:44:06)Krzysztof Razorblade link napisał(a):Cytat:Jak dla mnie za mało na razie padło konkretnych pomysłów, by rozpoczynać projekty promocyjne.Dla mnie również... Jeżeli Jan ma pomysł na jakiś nowy i funkcjonujący system to proponuję go przedstawić w szczegółach, bo na razie po tych ogólnikach to jakoś się nie mogę zorientować jak ten pomysł naprawdę wygląda i trudno się wypowiedzieć czy ma prawo się sprawdzić czy nie.
Ja bym zaczął od tego, że może osoby chcące promować i wdrażać jakieś rozwiązania gospodarcze to zaczęłyby od poprowadzenia jakiś firm w RB. Zanim zaczniemy "na zewnątrz" to może warto by "wewnętrznie" namówić istniejących obywateli do aktywności gospodarczej - najlepiej osobistym przykładem.
Krzysztofie jest między nami różnica właśnie wartości. Ty uważasz, że należy najpierw działać w systemie, który nawet już na pierwszy rzut oka wydaje się niedoskonały, zaś ja uważam że trzeba najpierw zmian jego aby można było w normalnych warunkach prowadzić działalność.
Nie daję gwarancji na ciągłą aktywność, ponad to, na ile mam siłę.
(-) Jan Kaniewski
(-) Jan Kaniewski