11.10.2014, 21:23:23
(11.10.2014, 15:54:21)Kristian Iversen link napisał(a):Cytat:Ministerstwo Spraw Zagranicznych Federacji Brodryjskiej podjęło rozmowy dyplomatyczne z Państwem Kościelnym Rotria, dotyczące stosunków dwustronnych. Wyraziłam przede wszystkim chęć zbliżania stosunków dyplomatycznych z PKR i urozmaicania ich. Rozmawiając z prymasem Brodrii, Piusem Facibenim zapowiedziałam, iż chcę wybrać się do Stolicy Apostolskiej z oficjalną wizytą dyplomatyczną, by rozmawiać m.in. z Ojcem Świętym Piusem IV o pielgrzymce apostolskiej Ojca Świętego do Federacji Brodryjskiej. Rozmowa przebiegła w przyjaznej atmosferze, a sam Ekscelencja Facibeni udzielił apostolskiego błogosławieństwa. Rozmawiając z prezydentem Andrzejem Swarzewskim, oboje wyraziliśmy chęć przyjazdu Ojca Świętego do Brodrii i jako minister dyplomacji osobiście będę negocjowała ze stroną rotryjską w tej sprawie.
Zbojkotuje katotalibów. Strzeż się Drederku i Piusku, myślicie, że wszystko wam wolno? Na Bialeńskiej ziemi noga hierarchy nie postanie. No i jeszcze bufon Facibeni.
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej