Zrzekniecie się obywatelstwa.
(12.10.2014, 18:50:32)Jan Kaniewski link napisał(a): To, że teraz nie wygrałeś wyborów nie oznaczało, że społeczeństwo Ciebie nie chce gdyż nawet widać to było po ilości rozłożenia głosów. Widać było, że za Twojej prezydentury działasz, a jeśli masz chwilę przerwy w działaniu to dalej myślisz co zrobić abyśmy dalej się rozwijali.
Skoro jedziemy w "formule II osoby" - to dołożę swoje "trzy grosze"... Wiesz Andrzej dlaczego w ostatnich wyborach przyjąłem stronę Twojego oponenta, choć wcześniej zawsze Cię popierałem i nawet "zżarłem" się swego czasu z Kaniewskim gdy pisał o "swarzyzmie"? W moim rozumieniu Martin nie jest lepszym prezydentem niż Ty... zresztą jest prezydentem nieaktywnym, którego w zasadzie nie ma - po prostu przegrane jedne wybory miały być dla Ciebie pewną nauczką, że nie można przesadzać... że w pewnych sytuacjach weta prezydenckiego nie powinno się stosować (gdy nie ma kontrowersji, a jest zgodność głosujących), że konszachty z wrogimi państwami (jak Brodria) za plecami Rządu i Parlamentu nie powinny mieć miejsca i że Prezydent nie powinien dać się wmanewrowywać w takie historie jak ta celowo nakręcona (przez gościa, którego jedynym celem był ferment - od początku bytności w RB) zadyma "made in Feliks" z tą "kucogłupotą".

Jak dla mnie to miało być pewne ostrzeżenie dla Andrzeja... w stylu - nie przesadzaj, bo zawsze można wybrać innego prezydenta. W sumie nie spodziewałem się reakcji, że Andrzej odejdzie obrażony - skoro sam zawsze twierdził, że nie podoba mu się zbyt stabilna scena polityczna. Myślałem, że podejmie barwną i ciekawą walkę polityczną jako opozycjonista... i to opozycjonista poważny i merytoryczny. Niestety - pomyliłem się...
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Zrzekniecie się obywatelstwa. - przez Feliks Spirkin - 05.10.2014, 19:24:07

Użytkownicy przeglądający ten wątek: