Co sie dzieje z Bialenią?
(13.10.2014, 16:20:53)Maciej Kamiński link napisał(a): A już zwłaszcza, że to, co jednak zostanie zorganizowane dla szerszego grona jest olewane.
No ale tutaj nie można rozpatrywać tego w kategorii "olewane" - wszak to zabawa i po prostu chyba jakoś trudno trafić we wspólne gusta i zainteresowania... Tak jak mnie nie dziwi, że nie udało się wykrzesać jakiś szerszych dyskusji przy okazji np. tworzenia armii, czy przy okazji badań v-kosmosu (widać nikogo takie zagadnienia nie interesują, choć wirtualny świat ma spore możliwości bo nie trzeba się trzymać pewnych "realowych realiów"), tak np. mnie nie da się wciągnąć w cokolwiek dotyczącego muzyki czy sportu - bo mnie to kompletnie nie interesuje i nigdy nie interesowało, a w zasadzie to obie te kwestie "omijam szerokim łukiem".

Po prostu jest problem z trafieniem w coś wspólnego... O wiele łatwiej mają fora oparte na miłośnikach czegoś np. historii, jakiegoś typu gier komputerowych itd. Bo z założenia jest "wspólny mianownik" - w mikronacji trudno go czasem znaleźć, bo to grupa ludzi na co dzień interesująca się zupełnie innymi sprawami. Trudność polega na znalezieniu czegoś co przynajmniej kilka osób będzie chciało robić wspólnie.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Co sie dzieje z Bialenią? - przez Jan Kaniewski - 13.10.2014, 13:58:16

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości