Prezydencka Debata Przedwyborcza - październik 2014
Logowałem się tylko, że z telefonu to wiecie drodzy Państwo jak to wygląda...

Co do sprawy Sojuszu na Rzecz Rozwoju i Promocji to prosiłbym bardziej szczegółowy opis gdyż zabrzmiało dla mnie to trochę w sposób enigmatyczny gdyż nie wiem, czy to rzecz organizacji międzynarodowej, czy kwestii podnoszonych przeze mnie między innymi. Chcemy tutaj taki program promocyjny bialeńskiej gospodarki i mogłem z tym pomylić dlatego proszę o doprecyzowanie.
W kwestii przynależności wyspy Valhallia do Nordaty to obecność właśnie w mikronacjach stawia w komfortowej sytuacji gdyż jest to kwestia wyboru. Oczywiście jednak nawet on musi być rozważeniem wielu czynników, ale droga zawsze pozostaje otwarta...

Dalej odnosząc się do sprawy przynależności do masonerii to moje osobiste zdanie jest takie, że to organizacja, która może przykładać się do rozwoju także bialeńskiej państwowości, ale jest to może podelgać zmianom, które przez wpisane w ta organizację tajność mogą przyczyniać także do niebezpieczeństwa. Wobec tego zalecałbym dystans.

Pytanie do Konstantego Jerzego Michalskiego: Jak Pan widzi sens funkcjonowania masonerii w Bialenii?

Nie daję gwarancji na ciągłą aktywność, ponad to, na ile mam siłę.

(-) Jan Kaniewski

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości