23.10.2014, 16:33:07
Pozwolę sobie zabrać głos. Najwyżej usuńcie, jak w niewłaściwym miejscu.
Natomiast Jankowi nie chodziło o zniszczenie mikroświata, tylko oszukanie jednego państwa przez drugie pod płaszczykiem internacjonalizmu. Takie zagrożenie jest.
Cytat:Masoneria, panie Kaniewski, dawno nie istnieje, albo coś się organizuje, ale nie wiem, bo jestem z dala od takich rzeczy.To jest oczywiście nieprawda. Ja nie będąc nigdy w żadnej organizacji masońskiej (współpracowałem z Bialeńskim Związkiem Wolnomularskich, aczkolwiek tylko w zakresie interesu Republiki, tj. Republika miała swoje cele, a Związek swoje) zdaję sobie sprawę z faktu istnienia masonerii obecnie. To oczywiście nie jest takie jawne jak wcześniej, ale wciąż jest faktem. Nie wiem, czy tego nie wiesz, czy celowo ukrywasz tą wiedzę.
Cytat:No i właśnie, najpierw potrzebna jest współpraca międzynarodowa, dopiero potem jednoczenie się. Aczkolwiek nie sądzę aby podli Iluminaci/Reptilianie/Oni/Atlantydzi/Anunnaki chcieli doprowadzić do czegoś takiego, aby potem zniszczyć mikroświat.Nie wiem po co wyśmiewanie kwestii Reptilian, czy Atlantów. Masz na ich temat jakąś wiedzę, czy po prostu ironizujesz usiłując pozować na racjonalistę?
Natomiast Jankowi nie chodziło o zniszczenie mikroświata, tylko oszukanie jednego państwa przez drugie pod płaszczykiem internacjonalizmu. Takie zagrożenie jest.
N.N