Klimat i terytorium Brodrii
(08.11.2014, 14:18:43)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Nie ma mowy o lokalizacji na Wurstlandii. Wurstlandia to pomnik wielkiej historii, miejsce, którego nie powinno się w ogóle dotykać.
OK spytałem tylko...

(08.11.2014, 14:18:43)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Poza tym, nie wiem dlaczego teraz chcecie zatapiać Nordatę, skoro nawet Dreamland uznaje te lądy. Trochę elastyczności i dostosowania do realiów jeszcze nikomu nie zaszkodziło...
A zauważyłeś, że napisałem "zatapiać" w cudzysłowie - miałem na myśli raczej zapomnienie niż fizyczną destrukcję. Jestem zdania, że im dalej od niesławnego lądu Nordaty tym lepiej - ale to Wasze państwo i wy je sobie ustalicie.

Jeśli jednak zamierzacie ściśle współpracować z RB to może wyznaczcie sobie granice jakoś tak na wybrzeżu blisko terytorium RB. A co z tym kawałkiem z dwoma "ogonkami"  tuż przy Anatolii? To kilkadziesiąt kilometrów (bialeńskich - 60-100km) od brzegu terytorium RB. Nie byłoby wygodniej?
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości