Marsz niepodległości - jaki on jest na prawdę?
(08.11.2014, 22:22:07)Adam Aleksander von Vincis-Dostojewski link napisał(a): Nieuchronnie zbliża się Święto Niepodległości (11 listopada), dzień ów podniosły często kojarzy nam się z jednak głównie z  Marszem Niepodległości. Może dzieje się to za sprawą mediów, które co roku nagłaśniają ten temat. Uczestnicy marszu są zazwyczaj przedstawiani jako bandyci, którzy demolują stolicę (i palą tęcze Wink ). Z drugiej strony środowiska narodowe oskarżają o wszystkie wypadki "policyjnych prowokatorów", za sprawą których dochodzi do zamieszek.

Jak jest na prawdę? Czy mieliście może kiedyś okazję do wzięcia udziału w Marszu? Czy ktoś z was widział to wszystko "od środka"?
Nie miałem (zapewne wątpliwej) przyjemności uczestniczenia w tym pochodzie, aczkolwiek keidy już zacznestudia w naszej umiłowanej stolicy prawdopodobnie się kiedyś wybiorę z ciekawości. Zgadzam się z przedmówcami że RN i LPR i cała reszta naszych swojskich skrajnoprawicowców to debile skończone choć duzo blizej mi do punktu widzeinia KR na tą sprawę, niż teorii o tym że Assadowi w Syrii sie tak nudzi że u trymuje stosunki z pseudo post fszystowskim dresami z dziury w ziemi pare tysięcy kilometrów od Damaszku. Choć może AS ma racje a ja poprostu mam bezpodstawnie bardzo dobrą opinię o Baszarze?
[i]Maria von Primisz
[Obrazek: DGS1nKB.png]
II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości