Ankieta: Na kandydatów jakiej partii zagłosujesz w najbliższych wyborach?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Jednej Bialenii
25.00%
3 25.00%
Bialeńskiej Partii Demokratycznej
25.00%
3 25.00%
Swarzystowskiej Partii Bialenii
16.67%
2 16.67%
Nie wiem
16.67%
2 16.67%
Nie zagłosuję
16.67%
2 16.67%
Razem 12 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Sondaż listopadowy
(10.11.2014, 19:19:10)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Ale nie mów, że wszyscy mają tu takie same poglądy, bo to oczywista nieprawda.
To może przeczytaj to co napisałem jeszcze raz... Dla ułatwienie zacytuję sam siebie:

Cytat:...poglądy w zasadzie są tak zbliżone, że pewnie czasem występują większe rozbieżności w poglądzie na dane kwestie pomiędzy członkami tej samej partii, co pomiędzy różnymi partiami.

Czy po ponownej lekturze dalej widzisz, że to co sugerujesz Ty, że napisałem ja i to co faktycznie napisałem ja - to jest to samo?

EDYCJA

(10.11.2014, 19:19:10)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Można na linii prawica-lewica...
Raczej nie można... nie zauważam tutaj akurat takich rozbieżności czy odniesień do tych pojęć realowych - a zresztą w realu też w zasadzie już przestają już znaczyć to co znaczyły, a zostały durnymi sloganami, nie mającymi nic wspólnego z rzeczywistym programem danej partii.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Sondaż listopadowy - przez Kristian Arped - 07.11.2014, 21:15:57

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości