10.11.2014, 19:23:09
(10.11.2014, 19:19:10)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Ale nie mów, że wszyscy mają tu takie same poglądy, bo to oczywista nieprawda.To może przeczytaj to co napisałem jeszcze raz... Dla ułatwienie zacytuję sam siebie:
Cytat:...poglądy w zasadzie są tak zbliżone, że pewnie czasem występują większe rozbieżności w poglądzie na dane kwestie pomiędzy członkami tej samej partii, co pomiędzy różnymi partiami.
Czy po ponownej lekturze dalej widzisz, że to co sugerujesz Ty, że napisałem ja i to co faktycznie napisałem ja - to jest to samo?
EDYCJA
(10.11.2014, 19:19:10)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Można na linii prawica-lewica...Raczej nie można... nie zauważam tutaj akurat takich rozbieżności czy odniesień do tych pojęć realowych - a zresztą w realu też w zasadzie już przestają już znaczyć to co znaczyły, a zostały durnymi sloganami, nie mającymi nic wspólnego z rzeczywistym programem danej partii.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.