19.01.2014, 21:57:50
W sprawie jaskiń - jedną żem ochrzcił był Jaskinią Praojców w moim opowiadaniu na stary, zapomniany już przez Boga i ludzi konkurs rządowy. Inne moje propozycje w tej materii - Jaskinia Dzielności, Jaskinia Nietoperzy, Jaskinia Wampirza (bo stalaktyty się komuś z kłami skojarzyły) i Jaskinia Melchizedka.

), a odległość od ośrodków wypoczynkowych, gdzie potrzeba czystości, jest wystarczająca.
Do postów ze stron 6 i 7 odniosę się jutro - jak mój Internet przestanie odmawiać współpracy.
Cytat:Może też gdzieś jest jakaś kopalnia itd.Można zrobić kopalnie na wschodzie Gór Orlich - jest tam wartka rzeczka (nazwa zobowiązuje

), a odległość od ośrodków wypoczynkowych, gdzie potrzeba czystości, jest wystarczająca.Cytat:Nie wiem gdzie to (może na jakiejś mapie Pela Nandera by się to znalazło), jakiś klimat magiczny to miało podobno, ale nic konkretnego to chyba nie było. W sumie można będzie z tego zrobić centrum Zboru Wiedzy Tajemnej i Duchowej.Skoro magia - to przydałoby się dać to na jakimś odludziu (im większy stosunek, ze zarzucę kryteriami dawnych stepów czarnomorskich ilości wilków do ludzi, tym lepiej) na wschodzie.
Do postów ze stron 6 i 7 odniosę się jutro - jak mój Internet przestanie odmawiać współpracy.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.