Program polityczny
Cytat:Mnie tam też możecie spałować.
Wedle życzenia:
[Obrazek: 951268.3.jpg]

Cytat:Owszem, ja uważam taki stan za w pełni normalny, naturalny. Wszelakie wynaturzenia będą piętnowane przez arystokrację.
Mieliśmy tu w pewnym momencie coś takiego, zbyt dobrze się to dla Bialenii nie skończyło...

Cytat:Nie do końca rozumiem. Gdyby mój system zadziałaby w Brodrii, Grutin (zakładając, że byłby "Carem") zostałby zdetronizowany.
Chodziło mi raczej o sytuację, w której Grutin należy do owej pilnującej króla arystokracji. Jeśli robiłby to, co robi teraz, to... chyba nie muszę dokańczać?

Cytat:Moim zdaniem idealna sytuacja w relacji państwo-administrator serwera panuje wówczas gdy admin dystansuje się od życia politycznego
Hewret taki idealny. <3

Cytat:Moim zdaniem dojście do władzy demagogów, których jedynym celem jest "dopchanie się" do koryta, poprzez manipulowanie ludem [chociażby poprzez ciągłą niemerytoryczną krytykę władzy] nie prowadzi do niczego dobrego.
Cóż... niekoniecznie, ale często to prawda.

Cytat:Słyszałem pogłoski o takim Grutinie, który pomimo wykonanej nań egzekucji wciąż żyje i zakłada kolejne "państewka". Nie możemy pozwolić by podobni osobnicy krążyli wokół naszej "działki".
I stąd BPD popiera ideę Valhalli jako samodzielnego kontynentu. Mniej roboty.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości