20.01.2014, 14:50:18
Cytat:A nie można by tej mapy na chomika wrzucić? Na swoim komputerze wszyscy tę mapę odczytamy, no i tak to chociaż nie wygaśnie.Na Chomika nie wrzucę, bo nie mam tam nawet konta i nie zamierzam mieć (zresztą nawet nie znam zasad tam dostępu - płatny, darmowy, darmowy po zalogowaniu). Mam konto na Rapishare mogę tam wrzucić (ale po jakimś czasie wygaśnie - bo mam konto darmowe). Mogę to komuś wysłać mailem i niech umieści jak ma jakieś "chomicze" konto.
Ale w takim układzie jak skończę (teraz chciałem na szybko wrzucić do przejrzenia jak to wygląda i co ewentualnie dodać, zmienić itp. W takim układzie jak skończę to wrzucę na Rapida lub wyślę komuś mailem i wtedy się gdzieś umieści.
Cytat:Albo jakiś tinypic może byćNie wiem nawet co to znaczy... trochę wyrozumiałości dla "starszego pana"... :wink: :wink::wink:
Cytat:Zaraz sprawdzę czy nie mógłbym tego jakoś umieścić, jako admin, ale nie sądzę.Nie wiem jak to jest umieszczone - generalnie jak jest wykupiona jakaś przestrzeń to zapewne można (w jej ramach), ale jak to się robi nie wiem, wiem tylko że można tak zrobić, bo w innych kwestiach i innych miejscach tak robiono (ale to już ludzie obeznani z takimi sprawami).
Tutaj już w niczym nie pomogę - nie znam się na tym. Jak któremu się broń zepsuje to mogę pomóc, ale komputery, sieci, serwery itd. to nie moja działka.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.