Debata społeczna o geografii
Cytat:
Cytat:PS. A o propos załączników - nie przyjmuje też pliku Excela, a to powinno być możliwe (technicznie - może coś w ustawieniach), bo chyba lepiej dawać plik Excela niż zrzuty ekranu tabel?
Na tym serwerze Excela ci nie przyjmie Głowni Admini phorum Zablokowali bo to jest tylko podstawowe forum z galeria i niczym wiecej.(Wiem to po kiedyś otrzymywałem news z phorum i tam pisało ze po zablokowywali rożne rzeczy i itp itd.)
Nie wiedziałem - na Forach gdzie administruję, moderuję czy piszę zwykle pliki Excela są dostępne jako załączniki (z ograniczeniem wielkości tych plików).

Cytat:Przy okazji pytanie znak czerwone kolo plus taka Pala biała kolo niebieskiego kwadratu (nie wysuwać wniosków erotycznych) co to oznacza.
Czerwone prostokąty, kwadraty itp. to po prostu miejscowości, niebieskie kwadraty, prostokąty itp. to obiekty wojskowe (jednostki, bazy - po prostu "teren wojskowy" - szczegóły będą w opisach czyli nazwy/skrótowe jednostek). Natomiast koło z białym pasem to symbol lotniska - jeśli czerwone to jest lotnisko cywilne (będzie opis "Port Lotniczy" + jego nazwa, jeśli jest oraz oznaczenie kodowe np. EBWO - czyli Wolnograd), a jeżeli niebieskie to baza lotnictwa wojskowego (będzie nazwa np. 3BL - 3. Baza Lotnicza oraz oznaczenie kodowe np. EBMI).

Znak lotniska oznacza kompleks czyli zarówno drogi startowe i kołowania jak terminale itd. Przy wojskowych oznacza to bazę lotniczą jako całość (pasy, hangary, obiekty koszarowe, sztabowe, warsztatowe).
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Debata społeczna o geografii - przez AndrzejSwarzewski - 15.01.2014, 22:13:19

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości