21.01.2014, 10:22:22
Myślę, że pewnym problemem jest kwestia odpowiedniego wyjaśnienia "o co chodzi" w tej zabawie - w sposób czytelny i w miarę pełny. Przyznam się szczerze, że ja też jeszcze nie bardzo wiem - wcześniej się z czymś takim nie spotkałem (jak pewnie większość potencjalnych uczestników zabawy) i zarejestrowałem się na zasadzie ciekawości, z podejściem, że potem się wszystko wyjaśni. Tyle, że ludzie różnie podchodzą to takich rzeczy... Osoba wchodząca może się zniechęcić samym faktem, że niewiele rozumie z tego co się tu dzieje, bo na pierwszy rzut oka to raczej nieczytelne i niejasne (FAQ - za wiele nie wyjaśnia).
Warto się chyba postawić w sytuacji osoby, która czymś zachęcona zagląda tutaj i... no właśnie nie bardzo rozumie co się tutaj dzieje. To coś jak pisanie instrukcji na jakiś temat czy przygotowanie wykładu dla laików - trzeba się postawić sytuacji osoby, która kompletnie nie wie o co chodzi i bardzo przejrzyście oraz przystępnie to objaśnić.
Warto się chyba postawić w sytuacji osoby, która czymś zachęcona zagląda tutaj i... no właśnie nie bardzo rozumie co się tutaj dzieje. To coś jak pisanie instrukcji na jakiś temat czy przygotowanie wykładu dla laików - trzeba się postawić sytuacji osoby, która kompletnie nie wie o co chodzi i bardzo przejrzyście oraz przystępnie to objaśnić.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.